Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 04.06.2005, 11:59   #61
spider_84a
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 14.11.2004
spider_84a w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
W torrencie jedynie co jest dobre to Transfer , ciężej jest znaleść plik ,który chcesz ściągnąć bo nie posiada wewnętrznej wyszukiwarki torrent a eMule ma , Ja ostatnio ściągałem filmy z torrenta a dokładniej z eXema - dobry jest , lecz jest jeszcze mało plików udostępnionych . Ale jak eMule się rozkręci to też ma cool transfer

Pozdrówki SPiDER
spider_84a jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 04.06.2005, 12:03   #62
Weron
All Eyez On Me

Data rejestracji: 29.09.2001
Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Zgadza sie emule jest lepszy od torrenta. I to o wiele. Nie musze wchodzic na jakies dziwnie podejrzane strony, rejestrowac sie i szukac czegos tam. Po czym nic nie znajduje wchodza wiec na nastepna strone znowu musze sie rejestrowac itp. W emule wystraczy uzyc search i to wszystko zalatwia.
Stary 04.06.2005, 18:49   #63
woitas
αρχή

Data rejestracji: 16.06.2001
woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
używam emule 0.46a przede wszystkim do ssania filmów, seriali i mp3.
wszytko zależy od odpowiedniego konfigu.
mam max upload 20 kilo, daje 15 i emule ssie jak szalony.
trzeba tylko wiedzieć, jak ściągać i co.
no i ustawić sobie odpowiedni nick (zdradzę wam coś: o wiele łatwiej dopchać się do chińczyków, mając w ksywce [CHN] )...

woitas jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 04.06.2005, 19:05   #64
spider_84a
Stały bywalec ;)

Ksywke ... hehe nie wiedziałęm , że to zależy od ksywki Kolejki nie da się oczukać - jedynie można zrobić to podpiąd się do serwera , który posiada największą liczbę użytkowników np. Rozorback 2

Pozdro SPiDER
Stary 04.06.2005, 19:10   #65
Luis
Bywalec

Data rejestracji: 27.03.2005
Luis w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Ja w ksywce mam [Pl] i tez równo sciągam od chińczyków. Jeden gość nawet po 200-250 mb potrafi przesłać z Chin (w jednej sesji non stop transfer) z czym sie jeszcze nie spotkałem...
Luis jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 04.06.2005, 19:27   #66
Weron
All Eyez On Me

Data rejestracji: 29.09.2001
Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Pare razy mialem tez taki przypadek, ze od jednego goscia szlo mi nawet 400MB.
Moze dal mi slota? Nie wiem ale fakt czasami niezle idzie. Najlepeij jak sie trafi kiedy chinczycy release daja. Idzie wtedy na maksa.
Stary 04.06.2005, 19:34   #67
spider_84a
Stały bywalec ;)

Ten , który udostępnia i przesyła np. niech to będzie Chińczyk nie patrzy jaki kto nik tylko udostępnia i nich ten plik leci po sieci
Stary 04.06.2005, 19:35   #68
Yarozelsky
Gość

Cytat:
Napisany przez Weron
Pare razy mialem tez taki przypadek, ze od jednego goscia szlo mi nawet 400MB.
Moze dal mi slota? Nie wiem ale fakt czasami niezle idzie. Najlepeij jak sie trafi kiedy chinczycy release daja. Idzie wtedy na maksa.
chinczycy,anglicy,szwedzi spoko transfery daja ,najwieksze gnoje to w/g mnie to niemcy i hiszpanie dodatkowo lecherow u nich w cholere i walą fake'ami bez opamietania

Ostatnio zmieniany przez Yarozelsky : 04.06.2005 o godz. 21:59
  Odpowiedz cytując ten post
Stary 05.06.2005, 10:43   #69
woitas
αρχή

Data rejestracji: 16.06.2001
woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
fakt, chińczycy chętnie się dzielą tym co mają:

woitas jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.06.2005, 10:44   #70
Slavvo
Nowy na forum

Data rejestracji: 19.04.2005
Slavvo w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Wielkie Dzęki Wszystkim! Pomogło!
Slavvo jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 29.06.2005, 17:38   #71
mikas
Wymiatacz

Data rejestracji: 29.03.2004
mikas zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Mam problem z emule, ostatnio gdzieś mi się łączy z małą ilością osób i przez to bardzo wolno ściąga. Nawet po jakimś czasie używania, przestaje działać mi Outlook, gg a czasami www. Rozmawiałem z adminem czy nie zmniejszył mi ilości połączeń (jestem w sieci LAN), bo kiedyś tak zrobił, ale mówi, że nic takiego nie przestawiał . Czy jest jakiś program do sprawdzenia ilości połączeń przychodzących i wychodzący . Bo wydaje mi się, że ustawił jakiś mały limit.
Stary 29.06.2005, 19:07   #72
spider_84a
Stały bywalec ;)

A może połączyłeś sięz serwerm z małą ilością użytoowników? A weź skonfiguruj emule pod przepustowość swojego łącza w tym topicu są konfiguracje łączy pod dane łącze
Stary 29.06.2005, 19:14   #73
Yarozelsky
Gość

Cytat:
Napisany przez mikas
Mam problem z emule, ostatnio gdzieś mi się łączy z małą ilością osób i przez to bardzo wolno ściąga. Nawet po jakimś czasie używania, przestaje działać mi Outlook, gg a czasami www. Rozmawiałem z adminem czy nie zmniejszył mi ilości połączeń (jestem w sieci LAN), bo kiedyś tak zrobił, ale mówi, że nic takiego nie przestawiał . Czy jest jakiś program do sprawdzenia ilości połączeń przychodzących i wychodzący . Bo wydaje mi się, że ustawił jakiś mały limit.
moze czesto ci zrywa poloaczenie? przez to mozna dostac bana w emulu -na poczatku nieidzie polaczyc sie z serwerem potem juz idzie tylko jest bardzo malo uzytkownikow i dopiero po jakims czasie wraca prawidlowa liczba uzytkownikow na danym serwerze.Sprawdz tez antywirem moze jakis shit ci w systemie siedzi.
  Odpowiedz cytując ten post
Stary 29.06.2005, 20:57   #74
qfir

Data rejestracji: 03.01.2005
qfir zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez mikas
a moze masz winXP bez zmienionej ilosci polaczen?
qfir jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 29.06.2005, 22:29   #75
mikas
Wymiatacz

Data rejestracji: 29.03.2004
mikas zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez qfir
a moze masz winXP bez zmienionej ilosci polaczen?
Nie mam zmienionej ilości , poprostu admin jest troche upierdliwy. Dzisiaj z nim troche pogadałem i odrazu jest lepiej , ale do niczego się nie przyznał , oczywiście on nic nie zmieniał

Twoje uprawnienia: