Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 06.08.2003, 15:26   #1
krakadzil
Nowy na forum

Data rejestracji: 28.07.2003
krakadzil w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Unhappy Jeżeli tylko możesz pomóc...

Jestem świeżym absolwentem policalnego studium informatycznego, otrzymałem ocenę bardzodobrą z egzaminu zawodowego, jestem technikiem informatykiem. Nie zamierzam jednak na tym poprzestać, marzę o studiach, niestety wiąże się to z kosztami na które nie moge sobie pozwolić(w grę wchodzą tylko studia zaoczne=płatne)...PROSZĘ WIĘC O POMOC W ZNALEZIENIU PRACY. Mieszkam w Poznaniu i mam 21 lat.

Nie jest też tak że idę na łatwiznę i sam nie szukam pracy, niestety wszędzie poszukują ludzi z doświadczeniem, a ja moge się tylko pochwalić miesięcznym starzem w GUS'ie i miesięczną pracą w prywatnej firmie.
Według indeksu: oprogramoiwanie biurowe - celujący, systemy operacyjne - bardzodobry, sieci - bardzo dobry, grafika komputerowa - bardzodobry, itp (nie ma ani jednej tróji)...wiem że to nie są jakieś niezwykłe osiągniecia, ale od czegoś trzeba zacząć. Poszukuje pracy w której bede mógł zdobyć doświadczenie i przy okazji zarobić na studia.
Niestety miejsc pracy brakuje i chyba zostanie mi układanie palet w marketach...no chyba że możesz mi pomóc krakadzil@wp.pl
krakadzil jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 06.08.2003, 17:39   #2
Grzegorz75
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 13.01.2003
Grzegorz75 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Bez obrazy. Ale poczytaj /tylko napewno/ może się przyda.

Praca dla informatyka_1
oraz

Praca dla informatyka_2
Jest przechlapane. Najlepiej mieć do 25 lat po studiach, wojsku, prawko, własne auto, jezyk(i) staż /no właśnie tylko gdzie/ twoja doba to 24h najlepiej za darmo. Tylko za darmo nie podniesiesz swoich kwalifikacji. Tylko kiedy się tu uczyć i za co.

Ostatnio zmieniany przez Grzegorz75 : 06.08.2003 o godz. 17:43
Grzegorz75 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 06.08.2003, 23:03   #3
krakadzil
Nowy na forum

Data rejestracji: 28.07.2003
krakadzil w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Czytałem już kiedyś ten tekst...wiem o co chodzi. Czym mogę się pochwalić, mojemu pracodawcy, jakim doświadczeniem? Zgraniem kilku zabezpieczonych płyt, odchudzaniem XP do 500MB (katalog Windows) kilkunastoma obrazkami w Photoshop'ie, kompresją do Xvid'a, wypalaniem SVCD? Wiem że w takich szkołach jak moja uczyli obsługi Offic'a, kilku programików w Pascal'u i C++, HTML'a zna każdy, Flash'a też...mi chodzi o to że aby sie kształcić dalej POSZUKUJE PRACY, najlepiej w branży informatycznej....by mieć tak zwane doświadczenie.
krakadzil jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.08.2003, 10:16   #4
Monter
Użyszkodnik

Data rejestracji: 29.03.2001
Monter niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Spróbuj w "Komputroniku", tam robi mnóstwo studentów (ul. Reglowa). Ostatnio szukali przedstawiciela handlowego, ale spróbować zapytać o inne stanowiska też warto.
Jak się nie uda możesz spróbować w "Gamatronic System" (http://www.gamatronic.com.pl/)
Prawdę mówiąc nie mając doświadczenia zawodowego (udokumentowanego) nie masz za bardzo wyboru stanowiska...
"Głupota, którą widzimy u drugich, na ogół podnosi nas na duchu"
Monter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: