![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 |
|
Guru
Data rejestracji: 26.09.2002
![]() ![]() |
@REi @cyki: a czy któryś z was wogóle posiada(ł) czy miał do czynienia z tą mobo?? Bo ja ją posiadam już 3 lata i nie mam i nie miałem z nią ŻADNYCH problemów. Nie twierdze, że to jakiś cud techniki - zero ( prawie
)możliwości OC) - ale 3 lata temu cena przemówiła do mnie i jestem zadowolony (do dziś!) z jej zakupu. Także proszę o "nie obrażanie mojego" ECSa Choć co prawda szykuje się do zmiany mobo na nieco z wyższej półki i będę musiał ją sprzedać za psie pieniądze (jeśli wogóle...) to przyjdzie mi to z trudem - łezka mi się w oku kręci. Mam do niej sentyment ![]() @aerodeck1 Że po upgadzie biosu płyta obsługuje athlona 2400+ (to chyba jej max możliwości) to jak najbardziej możliwe, niewiem czy obsługuje dyski 160GB ale to też raczej możliwe, że zniknęły problemy związane z posiadaniem starszego biosu to jak najbardziej możliwe Niewiem co gość rozumie pod pojęciem "kasował się bios"... nie trzymał ustawień?? może nowa bateria rozwiązała problem...
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Max mozna zalozyc na ta plyte 2600+
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#19 | |
|
Bojownik Ruchu Oporu
Data rejestracji: 09.11.2003
![]() |
Cytat:
(po każdym nieuruchomieniu trzeba było poczekać z 10-15 minut). Ramy na innym kompie działają bez kłopotu. Overclocking jak sam piszesz - żaden. Niby działa ale jako podstawkę pod procesor raczej bym ją określił.
|
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
A jaki miales ram OEM?
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Hitokiri Battousai
Data rejestracji: 14.09.2004
![]() |
Ja mam K7S6A i jestem zadowolony. W stosunku do K7S5A nie ma wbudowanej sieciówki tylko DDRRAM i była jeszcze jakaś wersja piątki z zintegrowaną grafą (może stąd te problemy)
![]() --EDIT-- Bodajże K7S5A+ (albo jakiś numerek) Na szóstce można założyć: XP do 2600+ bez upgradeu (nie wiem jak działa z sempron i barton, ale z Thoroughbreedem działa na pewno), 2xPC333 lub 3xPC266 Ram (wiem ze tam są przy tym inne numerki ale wolę zapis mhz), AGP x4, 5xPCI, Do 4 USB 1.1 (2 na płycie i np 2 w panelu czołowym), ATA-100 do 120GB (bez RAID i innych wynalazków). Moim zdaniem ideał do taniego kompa Ostatnio zmieniany przez tengu : 20.11.2004 o godz. 09:51 |
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Bojownik Ruchu Oporu
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 21.08.2004
![]() |
Dla zainteresowanych nowym biosem odsyłam na stronke http://www.ocworkbench.com/2002/ecs/...cheepobios.htm , jak coś to prosze o opinie na ten temacik
|
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#25 | |
|
Bojownik Ruchu Oporu
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Slogan reklamowy firmy brzmi:
Każdy ECS gównem jest!! Sorry, ale nie moglem sie powstrzymac
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 04.11.2004
![]() |
Veteranska plytka..ja mam gdzies od 1,5 roku i ani raz sie nie spalila..hehe :-)
|
|
|
|
![]() |
|
|