![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 17.07.2002
![]() |
edonkey a maskarada
Mam windowsa XP z wyłączonym firewallem.Pomimo tego w edonkey moje maksymalne transfery sięgają 4 kb/s.Mam zblokowane porty takie jak 4662.Dodam jeszcze ,że mam internet w kablówce , nie mam stalego ip i prawdopodobnie jestem z maskaradą.Mam takie pytanko.Czy to że łączę się przez port 80 lub 8080 wpływa na szybkość przesyłu danych.Czy można jakoś odblokować port 4661 i 4662 ( nie wiem czy to wina maskarady - nie jestem zbyt dobry w tym temacie).Problem ten występuje również w emule tyle że tam szybiej łącze się i transfery sięgają 5,5 kb/s.Jakie są wasze porady w tej sprawie?
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wyjadacz
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Ja pisałem na podobny temat w poście Stałe IP, a ID w eDonkey, ale NIKT mi nie odpowidział
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 17.07.2002
![]() |
ciągnie od 1-3 osób przy czym np dla flight simulator 2002 cd 1 znajduje na serwerze grug.org 50 source
![]() |
#4 | |
Gość
|
Cytat:
A jak mi sie ostatnio podłączyło do jakiegoś serwera to: "10/05/02 18:40:35: New clientid is 890612736" a i tak nic nie chciało sie ściągać. Już w ogóle nie kumam tych osiołków i mułów. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Gość
|
Muly, osly wkurzaja mnie te zwierzeta (praktycznie nie powinienem sie wypowiadac bo mam modem, ale co tam) Gdy uzywalem osla bylo spoko tylko mega transfer mi skakal, a co do mula to sie cieszylem transfer sie trzyam fajnie ale gdy zrestowalem kompa to wszystko sie zaczelo pieprzyc. Gdy juz z hashowal pliki dobra spoko, nastepnie ludzie sie zaczeli do mnie podpinac i ja nic nie moglem sciagnac. Da sie jakos wylaczyc upload w Mule. Wiem, ze tak sie nie robi, ale takie jest zycie modemowca:-D :-D
|
![]() |
![]() |
|
|