![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Gość
|
Edonkey platny?
Wlasnie chcialem sie zarejestrowac na stronie www.edonkey2000.com i czytam cos takiego:
eDonkey2000 is now shareware. If you register you will get a version without ads. You will only have to register once and will receive all future versions free of ads. If you would like to register you can pay $20.01 with a credit card on our secure form. Wytlumaczymi ktos o co chodzi (wiem co tam pisze ale nie rozumiem) |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Rejestrowany
Data rejestracji: 07.07.2002
![]() ![]() |
Czego nie rozumiesz wszystko tam pisze czyli: eDonkey jest shareware.Rejestrujemy raz i otzrymuje progs bez dodatkow i otrzymywac bedziemy najnowsze ver. bez dodatkow.Placi sie 20$ karta kredytowa w bezpieczny sposob.
Czego nie rozumiesz? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gość
|
Dobra ale jest jakas mozliwos zeby nie placic 20$. JA nie chce placic i wydaje mi sie, ze wiekszosc osob nie placi tego. JEst to prawda.
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Gość
|
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Rejestrowany
Data rejestracji: 07.07.2002
![]() ![]() |
Pewnie nikt nie rejestruje bo kosztuje to 80zl.rejestruje sie tylko po to aby zlikwidowac dodatki czyli reklamy itp...
Ale nie wplywa to na jakos dzialania programu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wyjadacz
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Po co chcesz płacić? Zupełnie za darmo otrzymujesz w pełni sprawną wersję eDonkey, ale wyposażoną w banery reklamowe. Jeśli jednak nie lubisz banerów, możesz wesprzeć programistów oddając im 20 $. ***** jest na stronie www.cracks.am . Wersja .60 jest standardowo bez reklam, a jest też darmowa.
![]() |
#7 |
Gość
|
Ja nie chce placic tylko, mi banery nie przeszkasdzaja. Zip powiedz gdzie moge sie zarejstrowac bezplatnie, bo tam na stronie nie widzialem nigdzie takiej opcji.Jezeli jest to powiedzailbysmi gdzie.
Z gory dzieki |
![]() |
![]() |
#8 |
Gość
|
W eDonkeyu nie musisz się rejestrować! On sam generuje domyślny nick, widzisz go w okienku "user" w zakładce Option. Nic więcej nie musisz robić!
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Wyjadacz
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#10 |
Gość
|
Dzieki za odpowiedz. Nie bede sie nigdzie rejstrowal.
|
![]() |
![]() |
#11 |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.06.2000
![]() |
Mastah pełną gębą :-D
![]() |
|
|