![]() |
A jak wlozysz plytke do napedu to zaczyna ja krecic? Czy stuka cos przy tym?
|
witam !
umnie czasami jest to samo ale tylko ze spawarką. przy właczeniu kompa . swieci sie cały czas dioda .. a spawary niema w windzie. Mi pomaga "PRZYCISNIECIE" taśmy. Lub poprostu wyłaczenie kompa na 10min :) !! :) (nieczytałem wszystkich odpwowiedzi bo sie spiesz :) ) |
Cytat:
Stary co ty nawet tacka sie nie wysuwa!! Nic a nic nie reaguje!! P.S. Sayan - przeczytaj calosc - taka mala rada ;p |
Cytat:
|
walcz na gwarancji !!! jak bedą pytali czy masz bolec uziemiający w gniazdku to upieraj sie ze tak, i ze miałes tak juz wcześniej ale teraz to juz kaplica... nie powinni robić problemów bo faktycznie nic nie kombinowałes jesli stickery bedą na miejscach to wszystko bedzie ok... powodzenia :glaszcze:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Zbig a czy Ty ostatnio nie kombinowales
z wentylatorkiem i zasilaczem????? Czy moze to w innym kompie?? Mam nadziej, ze uznaja Ci reklamacje. Powodzenia |
mam nadzieje ze nie kombinowales ze zwieraniem kabli zasilajacych zeby kombinowac z napieciami... bo mozna to zrobic zle - a wtedy... cud ze tylko napedy poszly
wez do innego kompa kazdy z tych napedow i sprawdz - jesli zadzialaja zwaliles kontroler plyty glownej (albo uszkodziels tasmy!) |
Cytat:
Sprawdzilem juz w innym kompie ... kupa nic nie chodzi!! Jutro z rana wysylam na gwarancje jakby co pochwale sie jak ona przebiega!! P.S. Sid - co masz na mysli mowiac kombinowac z napieciem??? Bo na szczescie jeszcze nie ale mam zamiar wsadzic sobie do kompa kabelek ktory zrobilem sam!! Robi on zasialanie z 1 -> 3, chcem zalozyc wentylatorek na bocznej scianie w budzie i braklo mi troche wyjsc na zasialanie!! Ale wydaje mi sie ze zrobilem dobrze ten kabelek a jesli ty twierdzisz ze mozna cos zrobic zle to co?? |
Coz Ci radzic ? Jesli problem ustapi... nie kombinuj juz wiecej z przerobkami sprzetu, zbyt to kosztowne chyba jest
pozdrawiam:) |
Witam
Dzis dostalem CD-ROM z gwarancji, a DVD poszlo do serwisu Toshiby i nie wiadomo kiedy bedzie! Gosc sie zdziwil ale wyslal drugi CD-ROM bo nie mogl tego wytlumaczyc. Zobaczymy co powiedza w serwisie Toshiby bo jak maja mi dac cos nowego a z tego co wiem nie ma juz na rynku tego modelu SD-M1612 wiec co ja mam wziac, albo co bedzie jak wcisna mi cos gorszego, tanszego? Czy raczej im tak nie wolno? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:54. |