Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Egzamin Gimnazjalny. (https://forum.cdrinfo.pl/f5/egzamin-gimnazjalny-34469/)

mallow 05.05.2004 16:22

Witam! Ja rok temu napisalem, i nie ma co sie martwic scislym, bo prosty byl, same podstawy :) o dziwo lepiej mi poszedl scisly ale siedze w liceum na humanie :blee: powodzneia 2morro

sayan 05.05.2004 15:59

Cytat:

Napisany przez Gorzala
Ja tez z zycia i historii :) Ale temat byl "Jesli nie szata zdobi czlowieka, to w czym tkwi jego wartosc? W pracy posluz sie przykladami z literatury, historii badz sztuki."

Czyli na moj gust albo literatura, albo historia, albo sztuka ;) A co juz sie w zyciu wydarzylo, to tez przeciez historia - ale ze mnie optymista :zeby:

ja poleciałem bez przykładów ..... bo zapomniałem, dopiero na końcu napisałem "Nie nawiązałem do żadnego bohatera literackiego, ponieważ jest ich zbyt wielu, pozatym jednego człowieka jedni bedą uwazali za przykład a drudzy nie, dlatego niechciałem wywoływac sprzecznych uczuc " .. cos takiego bąknołem ..a zresztą... walic to . ;/

Gorzala 05.05.2004 15:55

Cytat:

Napisany przez macio.men
Ja też miałem dzisiaj. Nawet proste było.

Sayan:

To wypracowanie to było, że "musisz wykorzystać przykłady.." czy "możesz wykorzystać przykłady.."? Bo nie pamiętam a sam podałem jeden przykład z historii a reszta bardziej z życia wzięta i się trochę denerwuje teraz :).

Ja tez z zycia i historii :) Ale temat byl "Jesli nie szata zdobi czlowieka, to w czym tkwi jego wartosc? W pracy posluz sie przykladami z literatury, historii badz sztuki."

Czyli na moj gust albo literatura, albo historia, albo sztuka ;) A co juz sie w zyciu wydarzylo, to tez przeciez historia - ale ze mnie optymista :zeby:

Patrixs 05.05.2004 15:50

Cytat:

Napisany przez macio.men

Wszyscy gimnazjaliści mieli dziś :)

Powodzenia.

Jak brzmiał pełny temat wypracowania???

Update...

Już wiem :)

Edwardo 05.05.2004 15:23

no to powodzenia jutro...
ja tam totalnie nie wiem o czym gadacie.... jakas przyroda, sztuka, fuck, ale sie to pozmienialo wszytko...
ja naszczescie zdarzylem przez gimnazjum... cale szczescie...
ale i tak polamania dlugopisow jutro no i dostania sie do wymarzonego LO.

michal_zb 05.05.2004 14:21

taki sobie był w tym roku... rozprawka nie taka straszna, otwarte jeszcze ujdą, strasznie trudnych i nudnych tekstów nie było... - wg mnie rok temu zamkniete były ciut łatwiejsze
poczekamy zobaczymy.. :) najgorsze mam za sobą, teraz tylko matma :zeby:

paja 05.05.2004 14:08

JA też pisałem i będę jutro pisałe :D
Ale lypa się niepokoje malo przygotowań :(
kAszmar!

a wiecie że w tym roku są w egzaminach odpowiedzi (abcd) poprzestawiane więc nie ściągajcie bo inni mogą mieć inną grupę
*Pytannie takie same ale odpowiedzi w innej kolejności (abcd)
;(

Gorzala 05.05.2004 13:55

Aha... wiecie, ze byly rzedy? :zeby:

Gorzala 05.05.2004 13:44

http://bi.gazeta.pl/im/2056/m2056637.pdf
Stypa panowie :) Ale z zamknietych to moze i 20/20 ;p

nimal 05.05.2004 13:41

powodzenia Panowie :)

Macio.Men 05.05.2004 13:29

Sayan:

To wypracowanie to było, że "musisz wykorzystać przykłady.." czy "możesz wykorzystać przykłady.."? Bo nie pamiętam a sam podałem jeden przykład z historii a reszta bardziej z życia wzięta i się trochę denerwuje teraz :).

sayan 05.05.2004 13:22

No wiec, egzamin humanistyczny do najtrudniejszych chyba nie należał, ale ja go rewelacyjnie nie napisałem. Miałem małe kłopoty z interpretacją obrazu i zawaliłem chyba zadania otwarte.

a temat rozprawki to "Jeśli nie szata zdobi człowieka, to jakie inne watrości" - czy cos takiego i do tego "Na przykładzie bohaterów literackich, historycznych .. "

cos takiego, no wiec mi sie zapomnialo o tych bohaterach literackich i jakos .. to .. ehh zobaczymy wyniki

M@X 04.05.2004 23:43

A ja w tym roku matura... Tydzien pozostal... Boje sie jak jasna cholera, ale cos tam chyba wiem i sie nie dam ;D

ZiP 04.05.2004 23:12

Egzamin gimnazjalny już dawno mam za sobą. Ale mogę z całą stanowczością stwierdzić, że był bardzo prościutki - i stwierdziłem to już odrazu po wyjściu z sali egzaminacyjnej! Nie ma co się przejmować z wybieraniem szkoły, ja złożyłem podanie tylko do jednego liceum do klasy mat-inf i odrazu zostałem przyjęty. Może to dzięki wynikom egzaminu - z obu części prawie 90%, choć wcale nie jestem kujonem :D

Kasprzak 04.05.2004 23:00

polamania piór!!

Mialem to rok temu.
Wiem co przezywacie.
Bedzie dobrze :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:28.