Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Egzamin Gimnazjalny. (https://forum.cdrinfo.pl/f5/egzamin-gimnazjalny-34469/)

Gorzala 05.05.2004 15:55

Cytat:

Napisany przez macio.men
Ja też miałem dzisiaj. Nawet proste było.

Sayan:

To wypracowanie to było, że "musisz wykorzystać przykłady.." czy "możesz wykorzystać przykłady.."? Bo nie pamiętam a sam podałem jeden przykład z historii a reszta bardziej z życia wzięta i się trochę denerwuje teraz :).

Ja tez z zycia i historii :) Ale temat byl "Jesli nie szata zdobi czlowieka, to w czym tkwi jego wartosc? W pracy posluz sie przykladami z literatury, historii badz sztuki."

Czyli na moj gust albo literatura, albo historia, albo sztuka ;) A co juz sie w zyciu wydarzylo, to tez przeciez historia - ale ze mnie optymista :zeby:

sayan 05.05.2004 15:59

Cytat:

Napisany przez Gorzala
Ja tez z zycia i historii :) Ale temat byl "Jesli nie szata zdobi czlowieka, to w czym tkwi jego wartosc? W pracy posluz sie przykladami z literatury, historii badz sztuki."

Czyli na moj gust albo literatura, albo historia, albo sztuka ;) A co juz sie w zyciu wydarzylo, to tez przeciez historia - ale ze mnie optymista :zeby:

ja poleciałem bez przykładów ..... bo zapomniałem, dopiero na końcu napisałem "Nie nawiązałem do żadnego bohatera literackiego, ponieważ jest ich zbyt wielu, pozatym jednego człowieka jedni bedą uwazali za przykład a drudzy nie, dlatego niechciałem wywoływac sprzecznych uczuc " .. cos takiego bąknołem ..a zresztą... walic to . ;/

mallow 05.05.2004 16:22

Witam! Ja rok temu napisalem, i nie ma co sie martwic scislym, bo prosty byl, same podstawy :) o dziwo lepiej mi poszedl scisly ale siedze w liceum na humanie :blee: powodzneia 2morro

michal_zb 05.05.2004 16:24

Cytat:

Napisany przez sayan
"Nie nawiązałem do żadnego bohatera literackiego, ponieważ jest ich zbyt wielu, poza tym jednego człowieka jedni bedą uwazali za przykład a drudzy nie, dlatego nie chciałem wywoływac sprzecznych uczuc "

polityk z krwi i kości ;p

P.S.
fajny tekst.... :zeby:

edit:
słyszałem, że jeśli egzaminatorzy zgubią twój test to dostajesz 50 pkt.. czy to prawda ???

MacGyver 05.05.2004 17:56

Cytat:

Napisany przez michal_zb
...słyszałem, że jeśli egzaminatorzy zgubią twój test to dostajesz 50 pkt.. czy to prawda ???

hehe :D
Fajnie by było ale wątpie w prawdziwość tych pogłosek ;)
:spooko:

/\/\cDrive 05.05.2004 19:29

Cytat:

Napisany przez MacGyver
hehe :D
Fajnie by było ale wątpie w prawdziwość tych pogłosek ;)
:spooko:

Też w to wątpie. Raczej kazaliby ci napisać to jeszcze raz.

Gorzala 05.05.2004 22:06

http://serwisy.gazeta.pl/edukacja/1,51805,2057650.html

Zamkniete 20/20
Otwarte bez rozprawki 11-12 (tak sobie mysle ;))
Rozprawka... paanie - daj pan spokoj :zeby: pisza, ze jednak trzeba bylo odniesc sie do postaci literackiej, wiec to przekret, bo: Jesli nie szata zdobi czlowieka, to w czym tkwi jego wartosc? W pracy posluz sie przykladami z literatury, historii badz sztuki." to wg. mnie dowolnosc wyboru przykladow... :/

Piterniel 05.05.2004 22:25

Ja będe miał z rozpraką tak ok 30-35 pkt., ale jeszcze matematyczny.

POWODZENIA KOLEDZY GIMNAZJALIŚCI :)

sayan 06.05.2004 07:33

Zamkniete 18/20 z otwartych poleci jakies 4pkt... a no zobaczymy :D:D niema co kombinowac :D

michal_zb 06.05.2004 07:46

dzisiaj MATMA :zeby: ostatnia deska ratunku...

michal_zb 06.05.2004 11:34

no i po egzaminach... matma nie była taka straszna, gorzej z chemią, fizyka łatwa - teraz tylko czekamy na WYNIKI :zeby:

Gorzala 06.05.2004 12:00

Luz... jak nie ******* fizyki (co starali sie mi wcisnac... ale ja stanowczo stalem przy wlasnych przekonaniach :zeby: ), to moze 48/50 ;)
...jeszcze bym mial pamietac jakies bzdety o zabie... ehh :D

/\/\cDrive 06.05.2004 16:11

Ile wam wyszło w tym ostatnim, bo mi że dziecko zapełni jedną szóstą wiaderka.

Gorzala 06.05.2004 16:12

Cytat:

Napisany przez /\/\cDrive
Ile wam wyszło w tym ostatnim, bo mi że dziecko zapełni jedną szóstą wiaderka.

1/6 :)
45-46/50 bedzie... :zeby:

michal_zb 06.05.2004 21:42

Cytat:

Napisany przez Gorzala
45-46/50 bedzie... :zeby:

u mnie podobnie :zeby:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:12.