![]() |
Cytat:
Czyli na moj gust albo literatura, albo historia, albo sztuka ;) A co juz sie w zyciu wydarzylo, to tez przeciez historia - ale ze mnie optymista :zeby: |
Cytat:
ja poleciałem bez przykładów ..... bo zapomniałem, dopiero na końcu napisałem "Nie nawiązałem do żadnego bohatera literackiego, ponieważ jest ich zbyt wielu, pozatym jednego człowieka jedni bedą uwazali za przykład a drudzy nie, dlatego niechciałem wywoływac sprzecznych uczuc " .. cos takiego bąknołem ..a zresztą... walic to . ;/ |
Witam! Ja rok temu napisalem, i nie ma co sie martwic scislym, bo prosty byl, same podstawy :) o dziwo lepiej mi poszedl scisly ale siedze w liceum na humanie :blee: powodzneia 2morro
|
Cytat:
P.S. fajny tekst.... :zeby: edit: słyszałem, że jeśli egzaminatorzy zgubią twój test to dostajesz 50 pkt.. czy to prawda ??? |
Cytat:
Fajnie by było ale wątpie w prawdziwość tych pogłosek ;) :spooko: |
Cytat:
|
http://serwisy.gazeta.pl/edukacja/1,51805,2057650.html
Zamkniete 20/20 Otwarte bez rozprawki 11-12 (tak sobie mysle ;)) Rozprawka... paanie - daj pan spokoj :zeby: pisza, ze jednak trzeba bylo odniesc sie do postaci literackiej, wiec to przekret, bo: Jesli nie szata zdobi czlowieka, to w czym tkwi jego wartosc? W pracy posluz sie przykladami z literatury, historii badz sztuki." to wg. mnie dowolnosc wyboru przykladow... :/ |
Ja będe miał z rozpraką tak ok 30-35 pkt., ale jeszcze matematyczny.
POWODZENIA KOLEDZY GIMNAZJALIŚCI :) |
Zamkniete 18/20 z otwartych poleci jakies 4pkt... a no zobaczymy :D:D niema co kombinowac :D
|
dzisiaj MATMA :zeby: ostatnia deska ratunku...
|
no i po egzaminach... matma nie była taka straszna, gorzej z chemią, fizyka łatwa - teraz tylko czekamy na WYNIKI :zeby:
|
Luz... jak nie ******* fizyki (co starali sie mi wcisnac... ale ja stanowczo stalem przy wlasnych przekonaniach :zeby: ), to moze 48/50 ;)
...jeszcze bym mial pamietac jakies bzdety o zabie... ehh :D |
Ile wam wyszło w tym ostatnim, bo mi że dziecko zapełni jedną szóstą wiaderka.
|
Cytat:
45-46/50 bedzie... :zeby: |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:12. |