![]() |
Cytat:
Hinks gratulacje:piwo: |
No duzo moich mlodszych kolegow (głownie wpadlem po kuzyna a on szedl z kumplami) pisalo ten test i mowili ze trudny, nie przegladalem go...ale mowili ze "taki se" , "eee tam" :D
Ja pisalem to 2 lata temu... Humanistyczny - 41 Mat-Przyr- 45 Srednia 5,5 była :) Ale to gimnazjum...teraz zaczely sie schody, za rok maturka, takze to polowa stresu przed wami :D Zacznie sie liceum beda jaja :D Juz powtarzajcie co nie co :D...zartuje :) Ja tam trzymam kciuki za Was zebyscie sie dostali do liceow do ktorych chcecie. Ja nie mialem tak do konca ale trafilem lepiej niz moglem. :) Pamietajcie nie zawsze ta szkola 1 wyboru moze byc lepsza od 2... u mnie bylo tak. Wszytkie rankingi ze szkola z 1 wyb. jest lepsza od 2...jak ja przyszedlem to sie zrobilo na odwrot. Poziom tworza ludzie a nie budynek:D |
Cytat:
|
Składam papiery do dwóch LO i jednego liceum profilowanego :taktak:
Co myślicie o profilowanym? Wybrałem je tylko, aby miec jakieś zabezpieczenie :taktak: |
hmm... czy Sex to tez temat matematyczno-przyrodniczy ??
pierw kalkulujesz szanse zdobycia, no a czesc przyrodnicza to juz sie domyslacie... hehe :) |
no chlopaki uczyc sie uczyc :) same udane egzaminy maja byc !!! powodzenia w dalszych czesciach !!
|
Nie dziękuje :)
|
@rynek89 wysłałeś? :>
Wiesz co :D |
mam neta 128kb wiec idzie po woli ale idze
Jest juz 50% :D EDIT 90% |
Cytat:
Jaka to wersja? Normal czy Pro? :D :> |
Pisze Personal to chyba normal, ale jest to ta sama wersja co zajeła 1 miejsce w KŚ 7/05
Ja tam nie narzekam :D EDIT Zobacz czy listonosz nie dotarł z paczką:D Jak by coś nie tego, to pisz :) |
Cytat:
Ile MB miała paczka, bo gmail obsługuje do 10MB :taktak: A nie możesz podesłac samego seriala? :D :> |
10MB miała
Nie pomysłem już puszczam kluczyk :D EDIT Poszło :) |
Cytat:
Chyba się przeniosę na o2 :D Jak możesz to wyślij wszystko (10MB) na bartek_szczap@o2.pl |
Cytat:
Wogóle wszystkim gratuluje :piwo: PS. Dzisiaj jest dzień gratulowania sobie ;) :P |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:44. |