![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
OldBoy
Data rejestracji: 18.05.2002
![]() ![]() |
Znowu mamy nowych: Brzuszki: kto to jest? 8)
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Bywalec
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() |
A ja muszę powiedzieć tak: jakiś czas temu również oburzyłem się, gdy ktoś zapytał się o coś bardzo oczywistego i nie chciało mu się poszukać odpowiedzi na swoje pytanie. Myślałem, że zjem gościa na zimno bez popijania. Ale teraz uważam, że nie miałem racji - są pytania, chcesz odpowiedzieć/pomóc - zrób to, nie chcesz to nie czytaj posta/ nie odpowiadaj/nie pomagaj. Każdy z nas kiedyś był (czasami jest)ciemny jak tabaka w rogu.Pa
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
Heh chlopaki poczekajcie zobaczycie jak to jest po paru latach
P.S. FAQ juz jest - wiem bo sie nim zajmuje heh i na prawde uwierzcie mi na slowo ludzie przysylaja takie pytania ze sie czasami ze stolka spada myslicie ze nie zdarzaja sie pytania na ktore odpowiedzi sa w faqu? Czesto nawet tresc pytania jest podobna do tej ktora jest w faqu wiec spokoj opanowanie i wyrozumialosc jest kluczem do wytrwania - wiem co mowie - w koncu nie jestem tu od dzis ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
OldBoy
![]() ![]() |
Zgłaszam pomysł
Na kilku forach spotkałem się z opcją: zgłoś tą wiadomość moderatorowi!
Może by tak u nas? Napewno by to rozładowało szereg konfliktów w zarodku - ot tak sobie "drobny donos" z "prośbą o interwencję". Co Wy na to MODERATORZY? 8)
![]() |
#5 | |
Guru
Data rejestracji: 22.02.2003
![]() |
Re: Zgłaszam pomysł
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guru
Data rejestracji: 22.02.2003
![]() |
Qrcze, screen'a zapomnialem...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
OldBoy
![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#8 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
czasem takie donosy dochodza... ale patrzac z perspektywy czasu to stanowczo za zadko
![]() |
![]() |
#9 |
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
oj tak dosyc zadko, ale co tam od czasu do czasu takie bywaja. Niektore "donosy" byly naprawde smieszne. Np. aby zabanowac -Sid-The-Rat=>'a bo zwraca uwage forumowiczom i przywoluje porzadek.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.05.2003
![]() |
Ja należe do tych nowych ktorzy pytaja o podstawowe rzeczy
![]() komputer mam od kilku lat ale nie czesto kozystalam z niego, niestety brakuje jakis sensownych poradnikow czy podrecznikow z ktorych moglabym czerpac wiedze, jak juz sa to napisane takim jezykiem że bez slownika ani rusz ![]() Z przykroscia stwierdzam, że należysz do osob ktore sa fachowcami w danej dziedzinie i tempisz osoby ktore mniej wiedza od ciebie, ja jestem humanistka, i moze chcesz podyskutowac ze mna o roli rownowagi chemicznej w mozgu, albo o wplywie ambidekstricji na wyniki nauczania dzieci ![]() Każdy z nas jest dobry w jakiejs dziedzinie i nikt nie może byc ekspertem od wszystkiego, a czasami sytuacja zmusza nas do robienia rzeczy ktorych nie za dobrze umiemy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
OldBoy
![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#12 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
eh... Kocie, nie przejmuj sie...
ten post zostal napisany w atmosferze pewnych wydarzen do ktorych nie wracajmy - i tylko dlatego brzmi tak jak brzmi... mam nadzieje ze znajdziesz tu potrzebna pomoc - jakby co bywam na gg (czerwonym kolorem nie radze sie przejmowac ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Nowy na forum
![]() |
dziękuje i nie przejmuje się,
odpowiedz byla dla Shifu, ja należę (na szczescie lub nie zależy jak dla kogo ^_^ )do osob gruboskurnych :chytry: i jak czegos nie będę wiedziala to napewno będe prosić o pomoc, niestety znajac życie i siebie to czesto zdażac sie będzie (niestety moj slubny ostatnio wypial sie troszku na moje klopoty z kompem, niechcacy skasowalam mu troszke pracy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
OldBoy
![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#15 |
Nowy na forum
![]() |
zdecydowanie ma dużo zalet^_^ , bardzo rożnorodnych, ale chyba nie nie będe się rozpisywac o nich, mam nadzieje, że przejdzie mu niedlugo bo mam sporo grafiki do zrobienia a Corel zdecywoanie mnie nie lubi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|