Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 13.03.2003, 19:24   #1
Smartek
HDmaniak
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 20.10.2002
Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Problem z wczytywaniem vdr do TMPGenc (File "[sciezka]"....

...not open, or unsupported). Cos takiego..Taki blad wystepuje podczas uruchomionego frameserver'ingu z VirtualDub'a v. 1.4.9 build 13720/relase..., oczywisice z frameservingiem jest chyba wszystko OK, bo jest napisane AVIFile only..., a w tym samym czasie (bez zamykania go) uruchamiam w TMPGEnc v. 2.57.41.146 plik *.vdr (dopisalem rozszerzenie do pliku od frameservingu czyli .vdr), ale wyskakuje taki blad jak napisalem na poczatku mojego postu/tematu .
Dodam rowniez, ze instalowalem w rejestrze plugin do TMPGEnc o nazwie ReadAVS.dll dokladnie wedlug opisu, ktoregos z uzytkownika tego forum (korzystalem z wyszukwiarki ), oraz nie zapomnialem o pliku msvcr70.dll, ktory skopiowalem do windows/system i dla pewnosci do windows/system32, oczywisice cala operacje wykonuje po to, zeby "naniesc" napisy do filmu na stale, z powodu takiego, ze mam karte ATI RADEON 9000 TV-OUT i filmy ogladam na TV, a TV przyjmuje tylko strumien VIDEO, wiec chce dograc w strumien napisy..., ale chodzi mi bardziej o rozwiazanie problemu z z wczytaniem .vdr, a i zapomnialem powiedziec, ze przy pluginie READAVS.dll jest napisana nazwa plugina, a wiec jest prawidlowo zainstalwoany...., prosze o szybka pomoc, bo juz sie mecze z tym tydzien, na poczatku myslalem, ze uda mi sie zrobic wszystko przy pomocy tego forum i opcji szukaj, niestety po zastosowaniu wszystkich Waszych wskazowek nadal wystepuje ten problem...
pozdro
Smartek jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: