![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Problem z wczytywaniem vdr do TMPGenc (File "[sciezka]"....
...not open, or unsupported). Cos takiego..Taki blad wystepuje podczas uruchomionego frameserver'ingu z VirtualDub'a v. 1.4.9 build 13720/relase..., oczywisice z frameservingiem jest chyba wszystko OK, bo jest napisane AVIFile only..., a w tym samym czasie (bez zamykania go) uruchamiam w TMPGEnc v. 2.57.41.146 plik *.vdr (dopisalem rozszerzenie do pliku od frameservingu czyli .vdr), ale wyskakuje taki blad jak napisalem na poczatku mojego postu/tematu .
Dodam rowniez, ze instalowalem w rejestrze plugin do TMPGEnc o nazwie ReadAVS.dll dokladnie wedlug opisu, ktoregos z uzytkownika tego forum (korzystalem z wyszukwiarki ), oraz nie zapomnialem o pliku msvcr70.dll, ktory skopiowalem do windows/system i dla pewnosci do windows/system32, oczywisice cala operacje wykonuje po to, zeby "naniesc" napisy do filmu na stale, z powodu takiego, ze mam karte ATI RADEON 9000 TV-OUT i filmy ogladam na TV, a TV przyjmuje tylko strumien VIDEO, wiec chce dograc w strumien napisy..., ale chodzi mi bardziej o rozwiazanie problemu z z wczytaniem .vdr, a i zapomnialem powiedziec, ze przy pluginie READAVS.dll jest napisana nazwa plugina, a wiec jest prawidlowo zainstalwoany...., prosze o szybka pomoc, bo juz sie mecze z tym tydzien, na poczatku myslalem, ze uda mi sie zrobic wszystko przy pomocy tego forum i opcji szukaj, niestety po zastosowaniu wszystkich Waszych wskazowek nadal wystepuje ten problem... pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|