mati1700 |
21.05.2003 10:36 |
W kazzie tesz są kolejki jak wyjdzie jakis release.Np. GTA:VC na emulu wyszlo w pon a na kazie bylo w środę.Na emulu jest mnóstwo źródeł (bo ściągasz od tych co jeszcze nie ściągnęli calości ,a jush zaczęli) ,a na kazie tylko kilka.Ale i tak wolę kazę.Uzywam lite.Jezeli jakis plik ma conajmniej kilka źródeł i nie jest jakąś nowością to ściąga mi od razu na maksa (16 kilobajtów/s).Hmm co do fake'ów.To w kazie jest taki progs o nazwie avipreview (podgląd filmów ,ale nei DiVX).DO Dvxów mozna uzyc bestplayera.Gdy sciągniemy jush kilka mega jakiegos pliku (najczesciej spakowane archiwum) to mozemy podejzec winrarem jaka jest zawartosc.CZasami kilka plików w archiwum moze nas oświecić co ściągamy.Najgorzej jest gdy plik (np 150mb)jest sam w somie instalatorem.Wtedy tesh da sie obejsc kopiując dany plik w inne miejsce , zmieniając rozszerzenie na exe.Uruchaiamy i zazwyczaj pisze XXXXXX installer.I wtedy wszystko jasne.Rzadko kiedy nie da sie niczym otworzyc pliku (( wtedy trzeba poczekac ash sciągnie sie jakies 10% i wówczas próbowac otworzyc winrarem.Pliki o których wspominałem są w katalogu myshared i mają nazwę download*****.dat (niestety samemu trzeba dojść który to jest który).MAm nadzieję ,że ten tekst komuś się przyda.Dzięki :)
|