![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#31 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
czy ja pisze ze cos udowodnili? pisze ze tak dziala ten spybot uzywany przez koncerny filmowe - tworzy usera z nowa, losowa nazwa, uzywa nowego czystego ip ktorego nie ma w peerguardianie i zapuszcza np 1000 razy search 'startrek nemesis' i spisuje sobie hosty, potem jest jakas przedwstepna weryfikacja (dyn ip, proxy, maskarady - to psuje troche odczyt, ustalenie tego dalej wymaga juz wylapywania pakietow a to wymaga sciagania pliku - co jest przestepstwem i tak zdobyta informacja moze byc najwyzej poszlaka - ale who cares) no i potem automat wypluwa z siebie listy
przed tym nic nie chroni - niestety nic nie chroni przed pomowieniami, bo to nie jest pewna w 100% metoda sieci reaguja roznie - sadze ze tepsa ma w abuse pol miliona takich listow - nie wiem co z nimi zrobi - ale jesli cokolwiek zrobi to lista klientow adsl skurczy sie bardzo, dolsat tez dostal, a wlasciwie zauwazyl ze ma takie listy - ich przychodza setki do wszystkich operatorow a dolsat niestety moze ulec perswazji osoby trzeciej jaka jest wytwornia i podjac rozne dziwne kroki - choc z tego co mi wiadomo taki list ma w polsce moc pomowienia i nic wiecej a ja ciagle chcialbym wiedziec kiedy miales na dysku tez rzeczony film - bardzo mnie to interesuje
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
no to powoli zaczynają się pojawiać jakieś wnioski
a co do Tepsy to ma po prostu lepszych prawników i ma już wprawę ( vide jaja przeboje sądowe )
|
|
|
|
#33 | |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 27.08.2002
![]() |
Cytat:
Skasowałem go po tym jak dowiedziałem się dlaczego mi zablokowali internet. pozdr
|
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@ raptor123 - a jak z Twoim netem - miales miec wczoraj ecyzje, czy pregailem ktoras wypowiedz?
|
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Wymiatacz
![]() |
Cytat:
jak bede coś wiedział napewno dopisze co się dowiedziałem i jaką podjęli decyzje. pozdr
|
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
no to ciekaw jesteme w takim wypadku interpretacji przepisów, bo filmu w sume jeszcze nie miałeś tylko miejce na film w części zapełnione jakimiś tam danymi i zhashowane jako nemezis /nomen omen to bogini zagłady /
|
|
|
|
#37 | |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Wymiatacz
![]() |
Cytat:
PS. Już dzisiaj 6 razy dzwoniłem i nie moge zastać prezesa :[ |
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Wymiatacz
![]() |
Witam
![]() Dopiero dzisiaj Dolsat przywrócił mi internet . A do prezesa co pisałem we wcześniejszym moim poscie i tak się nie dodzwoniłem. Sprawa no coż, pożyjemy zobaczymy. Pozdr
|
|
|
|
![]() |
|
|