![]() |
Cytat:
Linkow szukaj na linkowniach zagranicznych i polskich, np. osloskop.net |
No dobra, użytkowników jest dajmy 2 mln, od każdego chcę ściągnać co innego i tylko raz. W takim przypadku kretyty chyba też nic nie dają :'( .
Zwykle ściągam rzeczy gdzie jest napisana ilość źródeł 45/46(0). To chyba słabo prawda?? |
Nie ma sposobu na sprawdzenie kredytów. Ta informacja jest przechowywana u tego, u kogo masz te kredyty nabite. Wysyłanie tego nie ma sensu i tylko spowodowałoby zbędne obciążenie łączy - to jest potrzebne tylko wysyłającemu do kalkulowania kolejki.
|
Ale istnieje ten sposób na sprawdzenie ile się ma tych kredytów czy nie??? Nie mogę się dwiedzieć bo Pitera nie ma na gg.
|
Po więcej zapaszm na PFO. Dostanę bana czy nie?
|
Na szczęście nie ma sposobu na przeskoczenie kredytów. Za to na przeskoczenie kolejki jest sposób - kredyty.
Ilość udostępnionych danych nie ma znaczenia. Nawet utrudnia Ci ściągnięcie, bo wysyłasz do innych osób, niż od nich ściągasz (więc nie nabijasz sobie kredytów u tych, u których stoisz w kolejce). |
Twoje 30 giga ma tylko znaczenie jesli ci co sciagaja cos od ciebie maja rowniez to co ty sciagasz. Te kolejki sa troche bez sensu bo troche to wyglada ze najlepiej udostepniac tylko to co sam sciagasz i tym samym ci sciagajacy od ciebie cos innego jakby blokuja sloty tym co chcialbys zeby sciagali (zeby posuwac sie w kolejce). Troche to zagmatwalem, ale tak widze ze to tak wyglada w mulku.
Donkey to mniej wiecej to samo, ale mulek uznany jest za szybszy i skuteczniejszy. Co prawda ciagle pojawiaja sie nowe wersje i te relacje sa plynne. Musisz probowac. PS Mozesz sprobowac zmienic mu domyslny port z 4662 na np 8080 lub w akcie desperacji na 80 i zobaczyc czy sie poprawi |
Cytat:
Które porty przekierować w Emulu na routerze, bo w torrencie nie ma problemu a tu robię to na czuja. |
Cytat:
Nie da się przekoczyć kredytów, ani kolejek. eDoneky nie jest szybszy ;) i otwiera linki do eMule. A niech ten eMule pochodzi u ciebei z tydzień NON-STOP nazbierasz kredytów i zobaczysz jakiego KOPA dostanie ;) |
Czt w Emulu da się w jakiś sposób przeskoczyć kredyty i kolejkę?? Od 7 godzin ściągnąłem aż 1 mega więc idzie super;) Udostępniam 30 giga a nie mogę ściagnąć nawet 1 całego albumu. Jednak nazwa nie jest przypadkowa. Czy Donkey jest szybszy i czy otwiera linki mula??
|
Aha. Dobra dzięki za pomoc
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Azureus działa ale co próbuje ściągnąć plik to mi wyskakuje że offline i potarza po minucie. I tak w kółko.
|
Odnośnie Torrentów to instalowałem rózne... i najbardziej spodobał mi się TorrentStorm. A tak BTW to znalazłem cośfajnego... plugin do overneta, który pozwala na ściąganie torrentów ;) szkoda tylko, że nie używam overneta ;)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:16. |