![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
eMule - po raz kolejny...
Witam!
Ma problem z eMule. Jaki trzeba port klineta wpisac i UDP, zeby nie pokazywal sie error w 'Informacje z serwera' ![]() I jeszcze jedno, co zrobic, zeby sie cos pobieralo. Mi nic nie chce pobierac, tylko pisze, a zreszta zobaczcie na screen'a. Za wszelkom pomoc wielkie dzieki. Pozdro ![]()
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
A jeszcze obrazek....
![]() |
![]() |
#3 |
KiNgOfOcEaN
Data rejestracji: 06.09.2002
![]() |
Potestuj porty 25 i 21 obydwa takie same ustaw na TCP i UDP czyli albo 25 i 25 albo 21 i 21. Z tym,że na tych portach nie można się połaczyc z wszystkimi serweram. Ale AdaNet mnie działa i Emule Server No2 też. Mnie to wstarcza. W nocy mam transfery na łaczu 128/64 na średnim poziomnie 12KB/s. Czyli chyba nieźle.Mam zewnetrzne IP.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 27.08.2002
![]() |
Co do portow to misz_masz ci podpowiedział.
A co do informacji ze screena to masz zepsuty plik part.met możesz go albo skasować albo spróbować naprawić za pomoca DonkeyDoctor'a (więcej info znajdziesz na PFO (Polskim Forum Osła) ). Pozdr ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Racer
Data rejestracji: 12.11.2002
![]() |
Port UDP mozesz zupelnie wylaczyc...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 08.10.2002
![]() |
spróbuj Portu 80 i podłącz sie pod serwer ProbenPrinz.de.Ja mam takie ustawienia i transfer ogólny nie spada mi poniżej 30kB/s
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
a masz miejsce na dysku?
bo mi to wyglada na to, ze wlasnie z tego powodu nie mozna utworzyc pliku .part jesli np. sciagasz plik o rozmiarze 600MB to tyle powinienes miec miejsca na dysku, poniewaz osiol z gory rezerwuje sobie miejsce na sciagany plik PS. nie wiem jak inni, ale Kraluk, opamietaj sie, mam nadzieje, ze wiesz o co chodzi, poniewaz robisz to ZAWSZE jak zalozysz jakis topic, moze masz jakis kompleks mniejszosci i dlatego tak MOCNO pracujesz nad tym, aby miec jak najwiecej na liczniku wiem, jestes mlody, ale liczy sie jakosc a nie ilosc, musisz to wkoncu zrozumiec, jesli nie wiesz co napisac to nie pisz bez urazy Pozdro.
![]() |
|
|