![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
karpiarz:)
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
eMule- Problem
Witam,mam dziwny problem. Otóż dotyczy w/w programu. A więc tak , na Windzie 98 mam Muła, ściągałem kilka filmów, zacząłem sprawdzać różne mody i znikło mi pare filmów, tzn. są na dysku, w tym katalogu co powinny, ale po odpaleniu Muła on ich nie widzi (filmy nie ściągnięte do końca). Muł pokazuje komunikat:Błąd: Niewłaściwa wersja pliku part.met!(013.part.met=(null)). O co w tym chodzi jakiś błąd. Odinstalowałem Muła i zainstalowałem od nowa i to samo. Pomocy
![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 18.08.2002
![]() |
Radze zajrzec na to forum .Mialem kiedys podobny problem z tego co pamietam nic sie nie dalo zrobic
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Racer
Data rejestracji: 12.11.2002
![]() |
Nie wiem czy Ci to coś pomoże, ale miałem taki sam problem gdy odpaliłem dwa mułki na raz, to ten drugi nie łapał ściąganych plików. Ten sam problem pojawiał się też na jednej z wersji moda Plus. Teraz jadętylko i wyłącznie na Tarodzie :cool:
Pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
I have got my own WORLD..
Data rejestracji: 03.11.2002
![]() |
nie mam zielonego pojecia nic na temat tego emula i chetnie bym sie dowiedzial jesli istnieje taka mozliwosc
![]()
![]() |
|
|