![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
![]() |
#1 |
..:: Ju-Jitsu ::..
Data rejestracji: 06.11.2004
![]() ![]() |
Url
chce zalozyc stronke na www.prv.pl
i tam w zakladaniu domeny jest podaj URL. a skad mam go wziasc ![]() A moze cos zle klikam ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wyrejestrowany
Data rejestracji: 10.07.2002
![]() |
na prv.pl nie da sie zalozyc strony! To sa tylko aliasy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ![]() |
a gdzie moge zalozyc stronke
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wyrejestrowany
![]() |
poczytaj, w necie jest pelno artykułów jak zrobic strone i jest kilkadziesiat darmowych serwerów wypisanych SZUKAJ! www.webhelp.pl! A pozatym... umiesz HTML?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ![]() |
HTML nie musze znac. mam:
a) ludzi b) worda ![]() a mozna znasz przyklady tych stron gdzie moge to zalozyc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Np. Google
![]()
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Wyrejestrowany
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Team Member
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 18.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Brak słów... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
lameria powinna być karana nakazem poznania na pamięć książki telefonicznej m.st. Warszawy
o czym chcesz pisać, o guru, na stronie www skoro nie potrafisz przeczytać instrukcji obsługi portalu prv.pl? o czym co miałoby świat zainteresować? zakładam, że o temacie ostatnio wśród młodzieży najmodniejszym - czyli o piractwie, o tym jaka policja jest be a piraci cacy, o tym skąd i co ściągnąć żeby być hakierem - nie trudź się - takich stron są tysiące, część pewnie pisana porządnie, czasem zgodne nawet z XHTML'em i mające niezłe bajery graficzne jak chcesz zaistnieć w morzu dobrych produktów mając ZEROWE pojęcie o temacie? i na koniec PO KIEGO WAŁA CI TO? skoro nie potrafisz najpierw korzystać z cudzych stron, innych chcesz uczyć? ..Boże, widzisz i nie grzmisz.. ps. za reputkę dziękuję, mi nie jest potrzebna
![]() |
![]() |
#11 |
inżynier systemowy
Data rejestracji: 07.07.2004
![]() ![]() ![]() |
Ja powiem troszeczke inaczej. Zaczynałem od FrontPage, ale dazylem do tego aby stala przedemna mozliwosc tworzenia stron w NOTEPAD
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prorok na F.O.R.U.M.
Data rejestracji: 01.01.2002
![]() |
Word ?!?!? heheh no ciekawe
![]() To już użyj Front Page'a - jest chyba najłatwiejszy chociaż sam robi baardzo dużo syfu, spowalniając przy tym ładowanie strony. Sprubuj Pajączka
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing" - Edmund Burke "Jedynym sposobem na to by zatryumfowało zło, jest gdy dobry człowiek nie robi nic." -------------------------------------------------------------------------------- Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Na emeryturze
Data rejestracji: 27.02.2004
![]() |
Hehe, ja kiedys to sie we frontpage bawilem, ale to bylo bardziej z nudow i tak ogolnie zeby sobie zobaczyc mozliwosci programu, przeczytalem sobie z 3 poradniki o tworzeniu w html i powiem ze nadal niezbyt umiem cos napisac z pamieci poza podstawowa strona glowna w html. Stwierdzielm ze nie chce mi sie robic zadnej strony, bo i tak nie zrobie najlepszej w danym temacie, a gownianych stron na ktorych nic nie ma jest full, wiec dalem sobie z tym spokoj. Kolejne moje spostrzezenie to takie, ze jedynie jakis ruch na mojej stronie moglby byc, gdybym zalozyl ja o mojej miejscowosci, to by musialo byc chyba zrobione w stylu jakiegos malego portalu i przynajmniej raz w tygodniu aktualizowane. Nie odradzam ci probowania budowy strony www, bo podczas takiego "robienia" mozna tez sie wiele nauczyc, a przewaznie i tak nic z tego nei wyjdzie
![]() ![]()
![]() |
#14 | |
Forumator
Data rejestracji: 23.05.2003
![]() |
Cytat:
wystarczy znajomość inglisza na poziomie pre-super-beginner żeby tam konto założyć... P.S. wystarczyło zajrzeć na dwie strony 1. google 2. pierwsza lepsza strona dobrego forum o www, na której są setki adresów z darmowymi servami głupota (lenistwo?) nie ma granic... jak mawiał ten siwy, rozczochrany ![]() a reputką się udław.... (sorki za bezpośredniość) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Nie róbmy tego! Wierzcie, że jeśli ktoś będzie znał odpowiedź na Wasze pytanie to pomoże Wam i bez tego, a jeśli nie będzie miał na to ochoty, to i prawdopodobnie reputacja go nie przekona. Pomijając już jej rzeczywistą wartość, to mogą też znaleźć się osoby, które napiszą bzdury, żeby tylko tę nagrodę otrzymać. Generalnie darujcie sobie coś takiego, bo raz, że żadnego dobrego efektu w ten sposób nie osiągniecie, a dwa, że psuje to nieco atmosferę bezinteresowności we wzajemnej pomocy na forum. No.. a teraz jeśli komuś spodobało się to, co mówię, to proszę o reputkę! .... Żart! Naturalnie to był żart! ![]()
![]() |
![]() |
|
|