Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 15.10.2003, 18:22   #11
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Hajasz napisa***322;(a)
Dokladnie tak jest. Ja od zawsze mam LowID ale mi to nie przeszkadza gdyz na moim laczu 5Mb smiga emulePlus jak marzenie. LowID oznacza tylko tyle ze jest sie pasywny i nie mozesz polaczyc sie z innymi uzytkownikami pasywnymi no i niektore serwery moga cie nie wpuszczac.
A co do listow rozsylanych przez Aster City to moga sobie wlozyc je w dupe bo jak ci moga udowodnic ze sciagasz nielegalne oprogramowanie czy muze skoro mozesz powiedziec ze udostepniasz wlasna stworzona muzyke albo wlasne amatorskie filmy:cool:
Maja po prostu cienka siec i za duzo ludzi podlaczonych do kabla i im zapycha lacza dlatego wysylaja te bzdury. Skoro TPSA do swojej neostrady nie dolacza takich glupot to kto im dal prawo straszyc ludzi:cool:
hehe - coz... naiwnosc wyczuwam - jasne ze moga - w pakietach mulka masz napisane jasno z jakeigo pliku (jakiego hash'a) ciagnisz kawalki - a jak bardzo beda chcieli to zrobia ci wjazd do chalupy (z nakazem - a jak) - a musialbys sie bardzo postarac zeby sie nie dalo danych z dysku odzyskac (na twoj koszt of course) - nie masz doczynienia z idiotami a wiekszosc pewnych siebie userow wychodzi z wlasnie takiego zalozenia
a co do neostrady to poprostu nikt jeszcze nie dostal takiego majla - bo przeskanowac siec tepsy jest tak samo latwo jak ACN czy ktorakolwiek inna - bo szpiega kazdy z was ma na kompie - mulka..
a oni poczekaja, zbiora dosc userow zeby spadek po zabiciu piratow byl nieduzy o wtedy sie podliza wielkim tego swiata...

sad but true - bo to mi sie wcale nie podoba

Twoje uprawnienia: