![]() |
ja się w koncu przejechalem na nich i wstyd mi że kiedyś tak ich chwaileliem niewypowiadam się na ten temat wstyd mi:(
|
Cytat:
chodzi mi nie o samo wpisywanie na liste, ale to ze oni jeszcze sa niby godni wlasnie zaufania za nic im nie zaufam zwlaszcza ze ceny jakie podaja sa cenami bez podatku, ide podaje z podatkiem, plus roznie - ciekawy jestem ile ludzi dalo sie nabrac a tu potem trzeba jeszcze podatek edit: pozatym: a) 200zl to dla takiej korporacji ziarenko piasku na sacharze b) dla abonenta to czasami jeden rachunek c) wiec dlaczego od tak malej kwoty? |
Cytat:
|
Jeśli Era ma pretensje o to, że Idea dogadała sie z TPSA to niech sie dogadają z innym operatorem telefonów stacjonarnych np. z Netią.
|
Cytat:
|
W sumie to niezła rzecz. Jeśli jakimś cudem ERA zmusiłaby IDEĘ do zmiany cen, to tym samym zostałyby anulowane umowy abonamentowe (oczywiście moglibyśmy podpisać aneks, ale bez obowiązku) a telefony by zostały :) Tak więc trzeba podpisywać umowy :)
|
era jest fajna choc widac ze firma ostatnia leci z cenami [heyah splodzili jako matrix dla alterkomorkowcow :haha: ]
choc za to sie ma fajny serwis i wsparcie i zasieg, no i telefon mozna nowy tanio nabyc [zestaw tak tak, starter do kosza telefon do kieszeni ;) ] choc ostanio taki starterek okazal sie miec ciekawy numer :> Grupa Trzech nadal dobrze sie trzyma a te "obnizki" to dali tylko po to zeby niebylo takiej razacej roznicy gdy za pare lat wejdzie jakis 4 lub 5 do pokera ;) czekam na jakies sensowne 40gr/min i 10gr/sms czekalem 4 lata poczekam i dalsze 5 || |
Cytat:
Zawsze wiedizalem ze to buraki :> |
Cytat:
|
Cytat:
|
to prawda, ze od marca(?) wchodzi nowy, czwarty operator? :)
pozdro ;) |
Cytat:
|
Czyli z podpisaniem umowy trzeba czekać min. do marca. A narazie pozostaje oglądać zbijanie cen w reklamach i łudzić się że obniżą je w rzeczywistości.
|
Cytat:
Mój bracik przechodził z Plusa na Jedną Idee i jest z tego bardzo zadowlony. Płaci 50zł abonamentu (kwota deklarowana) i tyle też ma do wyorzystania. Jak na razie to żadnych haczyów nie widać. P.S. Jak bedziesz coś wiedział jak to jest przy zmianie z abonamentu na Jedna Idee to daj znać, bo też będę zmieniał. |
Potwierdzam, zmieniałem z NIO 30 na JI50. koszt niecałe 24zł.
Tylko trzeba się upewnić czy dyspozycja zmiany dotarła, bo wysyłając zlecenie przez https://idea240n-line.pl okazało się że moje zlecenie zmiany zginęło w eterze i musiałem wysłać sms. + sekundowe naliczanie tansze rozmowy/sms -płatny BOK płatny rachunek szczegółowy brak usług dodanych (przyjaciel, 3 i ja...) Jeśli komuś niebawem konczy sie umowa w nio to może poczekać i będzie mógł przejść do JI bez opłat. Damian |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:35. |