![]() |
juz zapuszcze sobie mks'a online, jak cos bedzie to wykryje :)
|
Cytat:
zerknij jeszcze raz na obrazek. |
Ja przed chwila dostalem maila ze wyslalem do kogos wiadomosc z wirusem od virus@csk.pl a ja nic do nikogo nie wysylalem tylko do sasiadki maila.
You sent to user chris message with VIRUS . Wiadomosc, ktora wyslales na adres chris zawierala WIRUSA. ================================================ KAV Report: ================================================ message.htm.pif infected: I-Worm.Moodown.b ================================================ Wiadomosc wygenerowana automatycznie ! |
Cytat:
|
Cytat:
dobra wywalilem Cie z blacklisty, zobaczymy co bedzie. ;) PS te forum jest roszke przeczulone na te gwiazdki, napisalem p-i-e-p-r-z-o-n-e ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
a co do robali...brak slow |
Cytat:
|
ot: zrobcie cos z tym durnym cenzorem - w koncu slowo PIE_PRZ to takze przyprawa, co juz kiedys wypominano, eh, dziwna falszywa moralnosc - ludzi na pewnym poziomie sami gwiazdkuja pewne slowa, jesli juz wogule zdecyduja sie ich uzyc, na innych nie pomoze zaden cenzor
wracajac do t ;) : wczoraj po poludniu mialem prawdziwy zalew tego badziewia - kilkadziesiat :( wiekszosc ladaowala sama w spamie, ale niektore wylaazily z adresow whitelisty, eh... |
Cytat:
Nie powinienem pisać, że od Ciebie, tylko z Twoim adresem mailowym. A jakie to badziewie miało właściwości nadawcy to nie wiem, bo jak mówiłem - od razu do wora :) Ciekawa sprawa, bo ostatnio znajomi sporo tego dostali. Widocznie ktoś gdzieś furtkę otworzył, i wypuścił... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:43. |