Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   EURO 2004... wasze typy (https://forum.cdrinfo.pl/f5/euro-2004-wasze-typy-35850/)

Maciej 05.07.2004 19:21

Cytat:

Napisany przez mr_spock
akurat ten mecz widzialem (przypadkowo, bo bylem u kumpla na piwku) ale ten koles byl super!
smialem sie chyba 5 minut !!
a jaka mine mial Figo-fago jak dostal falaga ! :)

a jak typa znosili z boiska to sie smial i machal do kamery :)

To był kibol Barcelony ... ||

mr_spock 05.07.2004 14:49

Cytat:

Napisany przez Air
Kurcze wg mnie on specjalnie wskoczył do tej bramki.

no pewnie, przeciez to bylo widac. jeszcze podskoczyl, zeby sie wyrzej siatki uczepic :)
a oczywiste bylo to, ze go zlapia wczesniej czy puzniej

Air 05.07.2004 14:45

Cytat:

Napisany przez MacGyver
... i chyba był z deka pijany bo zapomniał o siatce rozwieszonej na bramce ;)

Kurcze wg mnie on specjalnie wskoczył do tej bramki.

smolik 05.07.2004 14:37

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Ej, no bez przesady. Przecież chyba nie było 38:1 czy jak to się tam zapisuje. Portugalia była raczej pewniakiem, ale też Grecja nie było tak zupełnie spisana na straty.

A jeśli chodzi o typowania to ja trafiłem 1 na 3 (coś mało się w to bawiłem ;) ) czyli ujdzie :)

W typowanich przed mistrzostwami Grecja wyprzedzała tylko Łotwe i płacono bodajże 80:1.

smolik 05.07.2004 14:35

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Ej, no bez przesady. Przecież chyba nie było 38:1 czy jak to się tam zapisuje. Portugalia była raczej pewniakiem, ale też Grecja nie było tak zupełnie spisana na straty.

A jeśli chodzi o typowania to ja trafiłem 1 na 3 (coś mało się w to bawiłem ;) ) czyli ujdzie :)

W typowanich przed mistrzostwami Grecja wyprzedzała tylko Łotwe i Płacono bodajże 80:1.

andrzejj9 05.07.2004 14:31

Cytat:

Napisany przez mr_spock
akurat ten mecz widzialem (przypadkowo, bo bylem u kumpla na piwku) ale ten koles byl super!

Koleś rzeczywiście był ciekawy, przynajmniej uatrakcyjnił mecz (który sam w sobie niestety nie był rewelacyjny). Ale jeśli chodzi o Figo to jego zachowanie mi się podobało. Tzn. to, że właściwie w żaden sposób nie zareagował, tylko stał i cierpliwie czekał, aż zniosą kibica z boiska. Tak przynajmniej ja odebrałem jego minę i to mi się w nim podobało.

andrzejj9 05.07.2004 14:28

Cytat:

Napisany przez Zetoxa
... koleżanka kumpla postawiła przed ME na Grecję 100 zł (kompletnie nie ma pojęcia o piłce), teraz jest bogatą kobietą, bo ma 3.800 zł :jupi:

mr_spock 05.07.2004 14:25

MacGyver 05.07.2004 14:21

Cytat:

Napisany przez Air
Najbardziej z meczu podobał mi się kibic Barcelony rzucający w twarz Figo flagę klubową. Kibice nigdy nie zapominają!!

... i chyba był z deka pijany bo zapomniał o siatce rozwieszonej na bramce ;)

Wiadro 05.07.2004 14:20

Cytat:

Napisany przez Zetoxa
... koleżanka kumpla postawiła przed ME na Grecję 100 zł (kompletnie nie ma pojęcia o piłce), teraz jest bogatą kobietą, bo ma 3.800 zł :jupi:

Dżizys ale miała farta dziewczyna :D

cigmunt 05.07.2004 14:03

ME - wygrana Grecji (opinie)

Moim zdaniem to, że wygrała Grecja to czysty przypadek. Nikt pewnie nie postawiłby w zakładach na Grecję, a jednak. uważam, że powinni wygrać czesi!!!!!!!!!!!

Zetoxa 05.07.2004 11:59

Wiadro 05.07.2004 10:48

Brawo Grecja :D Piłem wczoraj do 2.00 okazji wygranej Greków... dzisiaj boli mnie łepek :)

sayan 05.07.2004 10:01

ja mam 2 dobre typy na jakies 30 meczyków ... :D

M@X 05.07.2004 01:24

Kto by sie spodziewal wygranej Grekow, no ale coz... Ciesze sie razem z nimi :-D

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:35.