![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 16.08.2002
![]() |
Ilość zajmowanego miejsca na dysku przez dany folder
Nie bardzo wiedziałem jaki dac tytuł tematu dlatego taki długi.
Miałem kiedys taki programik, który pokazywał ile dany katalog zajmuje na dysku. Integrowało sie to coś z systemem i np. klikałem na dysk C i wyświetlane było info: katalog/folder windows: 900 MB, Program Files ileś tam itd. Było to dosyc dawno ale moze teraz też jest jakis program, który potrafi coś takiego, chodzi mi o winXP i fat32.
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bardzo prosto, Total Commander i naciskasz spację na danym katalogu ... i już 8)
![]() |
#3 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
jest tez opcja windowsowa
ps. nie uzywalem tego juz dawno - wiec nie pytajcie jak to odpalic - pamietam ze nie mialem jakis specjalnych trudnosci
![]() |
![]() |
#4 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 16.08.2002
![]() |
Total commander wyświetla ilość miejsca zajmowanego przez dany folder, to sie zgadza.
Niezbyt precyzyjnie sie wcześniej wyraziłem. Chodzi mi o to żeby program wyswietlał "zajętość" miejsca przez poszczególne podkatalogi w danym katalogu. Np katalog x ma podkatalogi x1, x2, x3... i żeby wyświetlał ile one zajmują. Chodziło mi właśnie o to co robi ten programik, który załączył -Sid-The-Rat=>. Wielkie dzięki.
.::darsoon::. Athlon 2500+ Barton | Thermaltake Silent Boost | Abit NF7-S v2.0 | 512 MB DDR RAM Kingstone | Albatron GeForce4Ti4200 Turbo | Zalman ZM80C-HP | HDD 80GB Barracuda IV Ostatnio zmieniany przez darsoon : 23.05.2003 o godz. 21:18 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
wafel
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
program sie nazywa diskstate. bardzo fajny. ja korzystam ze starej wersji [wiem ze jest nowsza z wieksza iloscia bajerow]
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|