![]() |
Ilość załączników: 1
Cytat:
Załącznik 47881 |
Cytat:
|
Jak myslicie, ktory b***281;dzie Kubica w kwalifikacjach?
:kawa: :tv: |
eee tam z***322;o***380;***261; se now***261;, lepsz***261; :P
|
Czerwone byki si***281; ciesz***261;... Pierwszy trening, a Webber im skasowa***322; bryczk***281;.
|
Kibicowałem im i życzyłem im jak najlepiej. Szkoda tego zespołu, w poprzednim sezonie widać było, że trzymali się w środku stawki i nawet nieźle sobie tam poczynali. No i lepiej sobie radzili niż ich macierzysty zespół, Honda. Na ich przykładzie widać jak w F1 ważni są sponsorzy i co za tym idzie pieniądze. Super Aguri zaczęło się rozpadać już przed sezonem, jak ich sponsor się wycofał, a to co się teraz stało było tylko kwestią czasu.
|
|
Wszystko wszystkim, ale ja na miejscu Roberta bym Hamiltonowi nie popu***347;ci***322;.
Chyba, ***380;e faktycznie mia***322; jecha***263; delikatnie. |
Heikki ca***322;y podobno, ale zostanie na noc na obserwacji. Raczej nie b***281;dzie problemu ze startem w Turcji.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A gdzie go mia***322; wyprzedzi***263; ? Heidfeld ledwo da***322; rade Force India, a co dopiero McLarena... Jecha***322; na bezpieczne punkty, inaczej si***281; nie da***322;o.
|
czy ktos oprocz mnie odniosl wrazenie, ze bmw i robert oddali bez walki podium?
dla mnie wygladalo to jak ostrozna jazda coby skrzynia czasami nie umarla...trzymal sie za hamiltonem caly czas tak samo, a jak lewis przyspieszyl to robert tez... a heikki sadze, ze w turcji pojedzie bo to za dwa tygodnie |
Coś mi się wydaje, że Kovalainen nie wystartuje w następnym wyścigu.
|
no i kuniec: Raikonen Masa Hamilton Kubica
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:00. |