![]() |
Jest oficjalne potwierdzenie tego, czego się wszyscy spodziewali:
Cytat:
|
No coz, "first driver & money" - to uzasadnienie.
Wybor jak wybor - ja obstawialem Toyote. |
Sam wolałbym Roberta w toyocie widzieć, ale spodziewałem się tego, co się stało. :kreci_gl:
|
Czemu w Toyocie? Jakoś nie widzę progresu Toyoty, stoją w tym samym, kiepskim punkcie, mimo ogromnych pieniędzy, które wydają na utrzymanie zespołu. Poza tym już drugi sezon zastanawiają się nad sensem inwestowania w F1. Ktoś kiedyś gdzieś powiedział i ja z tym się zgadzam: tylko samochody ze starego kontynentu mają to "coś", co jest potrzebne do wygrywania wyścigów... ;)
Ale mnie wkurza planet F1 - jak nie wiedzą o co się przyczepić do Roberta, to zawsze zostaje duży nos... |
Zamieszałem? :D
Moje określenie "Tacy to mali ludzie" odnosiło się do tych, którym przeszkadza nos Kubicy, jak i tych którzy mają coś do wzrostu Kaczora. Specjalnie użyłem liczby pojedynczej i mnogiej oddzielnie, żeby to jakoś zaakcentować. Mnie ani nos ani wzrost nie przeszkadzają, oceniam ich po tym co robią i jak robią. A Kubica i Renault? Cóż, chyba jednak najlepszy wybór spośród tych trzech. Co będzie w nowym sezonie, czas pokaże. Po ostatnich zamieszkach w przepisach trudno przewidywać. Jedno, co widzę, to chyba będzie lepiej niż w BMW, bo i trudno żeby było gorzej. |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
I żeby było coś w temacie: Campos jako drugi zespół obok Williamsa nie zgadza się na start Saubera w przyszłym roku. No proszę, taki świeżak, bez żadnej historii w F1 i już głosuje ;) Ciekawe czy rzeczywiście Renault zgodziło się na podpisanie z Kubicą tylko rocznego kontraktu, jak chodzą ploty? |
Ploty za płoty, u Allena piszą, że Red Bull chce spuścić Webbera i diluje z Raikkonenem, Button chce więcej kasy niż ma Brawn, a USF1 może wystartuje w przyszłym sezonie a może nie, bo im się sponsor ulotnił i Sauber ma jeszcze nadzieję.
ps. Normalnie bym tego nie pisał, ale chcę przeskipować stronę z tymi bzdurami o nielotach, a, że nikt tego nie chce skasować... |
Cytat:
Ciekawe, czy renault też sobie taką furtkę zostawił - brak wyników = rozwiązanie kontraktu? :> |
Fajne kwalifikacje, szkoda, że polsat zamiast puścić do końca transmisję na żywo z deszczu nad Sao Paulo przerwał w najciekawszym momencie :szczerb:.
|
Nie przerwał, leciały dalej... :hmm:
|
:wow: ale rzeźnia - kto nie ogląda, ten trąba.
|
Ilość załączników: 1
Massa macha flagą w szachownicę, Webber wygrywa wyścig, Kubica drugi, Button mistrzem.
Załącznik 53178 |
Ciekawe, jak Nick jutro za swoją porażkę obwini Roberta?:rotfl::rotfl:
|
no i co ze stwierdzeniem, że cały czas jest lepszy, bo ma przecież więcej punktów :haha:
no początek wyścigu jak rzadko kiedy - oj działo się, działo :spoko: |
Heidfeldowi paliwa brakło !!! No ale jaja, prawie z krzesła spadłem jak to przeczytałem !
A rzeźnia na początku była ciekawa :> przynajmniej się coś działo. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:00. |