![]() |
chyba, ze widzial w lusterku jak jada inni i obracal sie pod zupelna kontrola aby nie bylo za duzych szkod...
jaaaasne :D |
A jednak nie do konca fair?
Sebastian Vettel moze stracic tytul Ciekawe, czy z tego cos może być :hmm: |
Cytat:
|
To chyba jednak powinno być trochę jak w piłce nożnej - tam błąd sędziego obowiązuje, nawet jeśli kamery doskonale pokazały, że było inaczej niż sędzia pokazał. W F1 aż tak skrajna zasada nie jest możliwa, ale błąd którym sędziowie nie zaczęli chociaż się zajmować podczas GP nie powinien móc być brany pod uwagę później. Inaczej ten sport mógłby się zmienić w niekończące się dyskusje, gdzie sam wyścig byłby dopiero początkiem i pretekstem do prawdziwej gry (legalistycznej). Ferrari świetnie postąpiło - co innego krzyczenie podczas wyścigu, ze coś jest nie tak (każdy zespół powinien mieć wręcz możliwość nieustannego podglądu z kamer rywali), a co innego zaskarżanie wyniku po GP.
|
czyli juz wiemy jak vet kontrolowal pozycje...;-)
|
E tam, było minęło. Czekam na następny sezon. ;)
Tylko czym tu lukę sportów motorowych wypełnić przez zimę.....co roku ten sam problem. :sciana: |
Mi pomagają skoki. Ponadto, nowe serie seriali. W szczególności czekam na nowego Top Geara - tyle że w tym roku pojawił się ten problem, że nie mam jak u siebie oglądać premierowych odcinków, trzeba więc będzie kogoś obsiadywać/prosić o nagranie :(
Na szczęście przerwa nie jest zbyt długa, jeszcze tylko 15 tygodni ;) |
A jednak - http://www.f1ultra.pl/index.php/wiad...iata-2012.html
Na początku mówili że nie będą rozdmuchiwać tematu. W sumie chodzi tylko o list z wyjaśnieniem, lecz dla mnie cała sytuacja jest idiotyczna i powinni dać sobie spokój. |
z jednej strony dobrze a z drugiej zle.
juz w tym sezonie mielismy sytuacje gdzie vet za zlamanie przepisow nic nie dostal a inny kierowca cos tam. nie pamietam juz nawet co to byla za przewinienie (oba byly te same w kazdym razie) wiec jesli niby wyprzedzal to nie widze powodu dlaczego mieliby mu odpuscic. |
Bernie trzyma F1 krótko :fiu:
|
Na dożywotnim stołku można :sciana:
|
Nie wiem, ja osobiście żadnej urazy do Berniego nie żywię ;) Fakt, że zrobił z F1 prywatny folwark, ale przynajmniej nie ma grup, które wydzierałyby sobie kawałki tortu pod nazwą F1
|
Ciekawe tylko co się stanie, kiedy Berni oglądał będzie F1 już tylko z "górnej" trybuny. Czy przypadkiem F1 nie zostanie rozdrapana przez korporacje czyhające na % udziałów z zysków? Czy znajdzie się sposób na utrzymanie F1 w dość eleganckim stylu (w porównaniu np. do NASCAR)?
|
Jest jeden niezawodny sposób. Mogę przejąć obowiązki szefa F1 i utrzymać wszystko w ryzach. Oczywiście mam nieco mniej doświadczenia (kiedyś widziałem formułę, ale niestety tylko w telewizji), ale jakby jeszcze zrobić Zarząd z paru aktywnych Użyszkodników forumowych... :fiu:
|
Ile przeznaczysz na pensje zarządu? :pytanie:
Bo jak dużo, to ja bardzo chętnie... :D |
Cytat:
|
ja na sedziego od karania :D
|
Ja w zarządzie mogę być byle kim.
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
ale przynajmniej jak karac to rowno kazdego...
|
Pierniczycie, ja mogę zostać baristą, na tyle ludzi starczy młynek za 1400 i ekspres za 6500, obleci się, no chyba, że tam wszyscy kawę na raz piją...
|
polak potrafi...chrzczona im...
k***a |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:46. |