![]() |
dobra dobra spoko ludzie pokombinuj trochę :)
|
Cytat:
|
Cytat:
one akurat sa do niczego nie potrzebne, musisz zrobic tak aby wybuchly w powietrzu ;). |
Fajna gierka, ale troche (bardzo) trudna... :|
Pytanie dla tych ktorzy juz ja przeszli: " jak pozbyc sie tego pieska w pudelku bo mnie przejezdza jakims metalowym koleczkiem" :D pozdro ;) |
a moze jak otworzyć pudełko??
|
Cytat:
Kiedy ludek trzaśnie otwartym okienkiem z sufitu spada solidny kawał tynku (trzeba to odpowiednio zsynchronizować). pozdr. |
Cytat:
Musisz zrzucic na niego ten betonowy blok co jest pod oknem, spadnie dopiero jak w domku bedzie ludzik (zapali sie swiatlo w oknie) i wtedy klikniesz na to okno.... |
YYYYYYYYYYYYyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy... Help... Schiza mnie już łapie....
|
Cytat:
1. Na początek otwórz okienko w chatce po lewej stronie 2. Obróć strzałkę 3. Pierwszy pocisk z armatki w kładkę 4. Drugi pocisk z armatki w dzwonek (jednocześnie trzeba ustawić dzidę obok dzwonnicy tak żeby ostrze było skierowane w kierunku dzwonka już po wykonanym strzale). 5. Odpalasz trzeci i czwarty pocisk (klikając w kładkę podbijasz nią do góry wystrzelone pociski) pociski eksplodują nad nią. 6. Piąty pocisk odpalasz w taki sposób żeby dostał się do ludzika na najniższym poziomie (on używając go otwiera blokadę) i zostawiasz go (na razie) w spokoju. 7. Pakujesz ludzika do armaty i wystrzeliwujesz go w kierunku dzwonnicy klikasz na nim a on przesunie dzwonnicę w prawo 8. Przestawiasz dzidę tak żeby ostrze wskazywało prawy górny róg. 9. Klikasz trzy razy na dzwonku (i minę mamy z głowy) 10. Klikasz na otwartych drzwiach w chatce po lewej stronie czekasz aż ludzik przejdzie do pomieszczenia pod armatą 11. Trzaśnięcie (przez ludzika) oknem w pomieszczeniu pod armatą powoduje zerwanie kawałka stropu, który udupi tego dziwoląga, który wyskakuje ze skrzyni w momencie, w którym klikniesz na ludziku, który znajduje się na dolnym poziomie (odpowiednia synchronizacja i THE-END) pozdr. |
Wielkie thnx za te podpowiedzi :) Nareszcie przeszedlem ta gierke !!!! :P
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:27. |