![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Mój żółw,Hellsing,LG FAN
Data rejestracji: 19.05.2003
![]() |
Jak to przejść?? (WarCraft III RoC)
Jak przejść 3 misje w nocnych elfach, trzeba tam ostrzec jakiegoś druida ale zawsze kiedy pokonam orki to braknie mi czasu na utworzenie odpowiedniej armi żeby pokonać tych trzech przezroczystych co broniąrogu. Jeżeli macie jakieś dobre strategie żeby tą misje przejść to bedę bardzo wdzięczny za jej podanie.
P.S. Tylko nie piszcie mi o kodach.
LG GCE8400B + Lite-On DVD-RW SOHW-1693S = Dobrze wypalona płyta ![]() ![]() HAVE A NICE DAY ![]() In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Veni, Vidi, Vici.
Data rejestracji: 03.11.2003
![]() |
Zbuduj więcej koszar i co tam jescze służu do trenowania nowych jednostek, zajmij kilka kopalni złota. I masz armię w któtkim czasie.
Z tego co pamiętam to nie trzeba wcale duże armi aby ich pokonać tylko trzeba odpwiednimi jednostkami w odpowiednij kolejności atakować. Można oddziały wybierac za pomocą cyfr od 0-9 wtedy można lepiej dysponować armią. Aby przypisać nr dla danego odziału należy zaznaczyć wybrane jednostki i wcisnąć Ctrl+numr. P.S. NIe musisz tak się wydzierać Pozdro
![]() |
#3 | |
Mój żółw,Hellsing,LG FAN
Data rejestracji: 19.05.2003
![]() |
Cytat:
![]() ![]()
LG GCE8400B + Lite-On DVD-RW SOHW-1693S = Dobrze wypalona płyta ![]() ![]() HAVE A NICE DAY ![]() In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|