![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
U mnie ściąga bez problemu :] |
Tyle, że ten programik nie chce mi ściagnąć żadnej stacji... już kilka minet czekam i ZERO% :(
|
Kiedyś sprawdzałem programik, ale nie przypadł mi do gustu. Może dlatego, że prawie telewizji nie oglądam ;) Ale dla moich potrzeb zdecydowanie lepiej sprawdza się jakaś strona internetowa Onetu, czy czegoś podobnego (chociaż program "papierowy" oczywiście też mam). Dalej bezskutecznie szukam programu do takich stacji, jak Palco, Kiosque, Tequilla itp.
|
@Torque
Chyba mamy ten sam problem - bo po tym jak ten bład wyskakuje i po wciśnięciu ok zostaje mi tylko pasek z tym 0%, dwie opcje i mogę se wciskać i jedno i drugie ile chcę, a i tak nic się nie dzieje[/QUOTE] a ja jak nacosnę coś to wyłącza mi się to okienko i jest oki ale jak prubuję ponownie to znowu to samo |
No w tym sęk że nic nie wpisywałem - nigdzie
@Torque Chyba mamy ten sam problem - bo po tym jak ten bład wyskakuje i po wciśnięciu ok zostaje mi tylko pasek z tym 0%, dwie opcje i mogę se wciskać i jedno i drugie ile chcę, a i tak nic się nie dzieje |
nadal mam problem nie mogę sie dowiedzieć co kiedy będzie. Po wbraniu kanału i wciśnięciu "ściągnij program" pojawia mi się okienko są 2 opcje do wybrania >pomiń program i >anuluj a na środku jest pasek z procentami i cały czas mam tam 0% i nie idzie dalej pomocy
|
pewnie wpisałem coś w opcjach w zakładce "serwer proxi" jak coś wpisałeś to skasuj i OK
|
A mi wyskakuje: "List index out of bounds (0)" - jakieś pomysły ??
|
Cytat:
hahahah faktycznie! nie zauwazylem :) ps. programik sciagam i bede badal co i jak :) ps2. dziwi mnie tylko dlaczego te zalaczniki maja rozna ilosc sciagniec.. to juz wiem dlaczego niektorzy maja problemy z tym programem :P update: Super programik :) juz mi sie podoba... program z Interii idzie do lamusa :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
stare ...
|
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:13. |