Powrót   Forum CDRinfo.pl > >

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 17.12.2002, 10:54   #1
Laser
Guru
Zlotowicz
 
Data rejestracji: 02.01.2002
Posty: 4,488
Laser zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
FIFA 2003 i James Bond Nightfire - wymagania sprzetowe.

Witam !

czy ktoś moze mi podać wymagania sprzetowe tych dwuch gierek - tylko prosze te zalecane a nie minimalne.

Na stronce ea nie mogłem jakos znalesć.

Dzieki
Laser jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 17.12.2002, 11:16   #2
Druss
Costam
 
Avatar użytkownika Druss
 
Data rejestracji: 20.05.2002
Lokalizacja: Gdańsk
Posty: 1,722
Druss zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Fifa:

Minimum:
350 MHz CPU
64 Megabytes of RAM (128 MB for Windows XP)
DirectX 8.1 Compatible 3D accelerated 16 MB video card or equivalent with HW-T&L (Hardware Transform & Lighting) and 24-bit z-buffer
450 MB free hard disk space plus space for saved games
additional space required for Windows swap-file and DirectX 8.1 installation
4X Speed CD-ROM/DVD-ROM
DirectX 8.1 Compatible Sound Card
56k Modem for online gameplay
MS compatible mouse
Keyboard

Recommended:
750 MHz CPU
128 Megabytes of RAM
DirectX 8.1 Compatible 3D accelerated 32 MB video card or equivalent with HW-T&L (Hardware Transform & Lighting) and 24-bit z-buffer
1.2GB free hard disk space plus space for saved games
additional space required for Windows swap-file and DirectX 8.1 installation
4X Speed CD-ROM/DVD-ROM
DirectX 8.1 Compatible Sound Card
56k Modem for online gameplay
MS compatible mouse
Keyboard

James Bond:

Minimum:

500 MHz Intel Pentium III or AMD Athlon processor
128 MB RAM
8x CD-ROM/DVD-ROM drive
675 MB free hard disk space plus space for saved games
(additional space required for Windows swap-file and DirectX 8.1b installation)
32 MB Direct3D capable video card with DirectX 8.1 compatible driver
DirectX 8.1 compatible sound card
Keyboard
Mouse


Recommended:

1.0 GHz or faster Intel Pentium III or AMD Athlon processor
256 MB or more RAM
16x or faster CD-ROM/DVD-ROM drive
1.4 GB or more free hard disk space plus space for saved games
64 MB or greater supported Direct3D capable video card with DirectX 8.1 compatible driver
__________________
Czasami jest tak a nie inaczej
Pioneer DVR-115D
Liteon IHaS-124
Druss jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 17.12.2002, 11:25   #3
Laser
Guru
Zlotowicz
 
Data rejestracji: 02.01.2002
Posty: 4,488
Laser zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Witam !

Ehhh brakuje mi w jednym i drugim przypadku paru mhz ale mysle ze karta mi to nadrobi !

w końcu grałem w NFS HP2 w full na 1024x 768 i było spox to samo w Gta3 !

Zobaczymy - Dzięki Druss
Laser jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 17.12.2002, 11:59   #4
+++LeWaP+++
Guru
 
Avatar użytkownika +++LeWaP+++
 
Data rejestracji: 17.04.2002
Lokalizacja: Kłodzko
Posty: 2,534
+++LeWaP+++ zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
ni na temat w sumie, ale zadam pytanie:

opłaca się teraz kupowac GF4 4600 128DDR AGP4 czy poczekać, aż wejdą nodele AGP 8x i te 4X spadną cenowo ?
__________________
lewap3@tlen.pl
+++LeWaP+++ jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 17.12.2002, 12:02   #5
Druss
Costam
 
Avatar użytkownika Druss
 
Data rejestracji: 20.05.2002
Lokalizacja: Gdańsk
Posty: 1,722
Druss zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Ja ci proponuje tak jak ja postanowilem czyli poczekac na doom`a 3 jak wyjdzie i wtedy kupic pozadna karte. Bo narazie we wszystko sie da grac jako tako na karcie od geforce 2 gts w gore.
__________________
Czasami jest tak a nie inaczej
Pioneer DVR-115D
Liteon IHaS-124
Druss jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 17.12.2002, 12:26   #6
+++LeWaP+++
Guru
 
Avatar użytkownika +++LeWaP+++
 
Data rejestracji: 17.04.2002
Lokalizacja: Kłodzko
Posty: 2,534
+++LeWaP+++ zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
no dobrze, ale ja mam GF1 32 DDR AGP4x i np. NFS2 już cieńko chodzi, MOHAA tesh nie chodzi na najwyższych detalach

co ciekawe testowałem ost. tą kartę w 3dmarku 2001 se na Athlonie XP 1700+ / 128 ddr pc333 / płyts MSI i był. wynik 3500

zastanawiam si czy ceny gf4 wogóle spadną i kiedy to nastąpi...
__________________
lewap3@tlen.pl
+++LeWaP+++ jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 17.12.2002, 12:37   #7
Druss
Costam
 
Avatar użytkownika Druss
 
Data rejestracji: 20.05.2002
Lokalizacja: Gdańsk
Posty: 1,722
Druss zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Nie wiem ale jezeli chcesz kupic sobie jakas przejsciowa karte to proponuje jedynie Radeona 8500LE, co do spadkow ceny to nie sadze by nastapilo to szybko, za duzo nowych rzeczy wyszlo z tanszej polki, jezeli ci nie stac na podstawowa 4 musisz wybrac mx, taka jest polityka, gora gf4ti 4200 spadnie o 100zl, tak samo jest z gf3 jeszcze sie trzyma jak widzisz podstawowa wersja kosztuje jeszcze okolo 695, a Gainwarda golden sample widzialem jeszcze za 1899, ale chyba im zostalo na amgazynie i nie moga sie tego pozbyc, ta za 695 to wersja pro msi, takze jak widzisz ceny tak drastycznie tego produktu nie spadna, czas przerzucic sie na Radeona, to moje motto
__________________
Czasami jest tak a nie inaczej
Pioneer DVR-115D
Liteon IHaS-124
Druss jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 17.12.2002, 17:23   #8
+++LeWaP+++
Guru
 
Avatar użytkownika +++LeWaP+++
 
Data rejestracji: 17.04.2002
Lokalizacja: Kłodzko
Posty: 2,534
+++LeWaP+++ zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
ATI to fajna firma i w sumie dopracowuje swoje karty, ale faktem jest to zę nvidia jest popularniejsza i oprogramowanie pisane jest raczej dla niej

NVIDIA i ATI to tak jak Intel i AMD
__________________
lewap3@tlen.pl
+++LeWaP+++ jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 17.12.2002, 19:16   #9
Kasprzak
...niepoprawny marzyciel.
 
Avatar użytkownika Kasprzak
 
Data rejestracji: 25.06.2002
Lokalizacja: Poznań
Posty: 4,752
Kasprzak zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
ja mam GF4MX440 64 MB DDR i MOHAA chodzi na maxa (oczywiscie na procku 1,5 256 DDR) NFS HP2,i gta3 i mafia tak samo

pozdro
__________________
Pozdrawiam!
Kasprzak jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 17.12.2002, 23:56   #10
mati1700
Wymiatacz
 
Data rejestracji: 17.07.2002
Lokalizacja: Białystok
Posty: 578
mati1700 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
+++LeWaP+++ napisał(a)
ATI to fajna firma i w sumie dopracowuje swoje karty, ale faktem jest to zę nvidia jest popularniejsza i oprogramowanie pisane jest raczej dla niej

NVIDIA i ATI to tak jak Intel i AMD
No niezupełnie.AMD jest alternatywą jeśli chodzi o ceny a radek nie.
__________________
mati1700 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone

Teleport


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:55.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.