![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Indywidualista
Data rejestracji: 16.08.2002
![]() |
Witam serdecznie
![]() Ostatnio coraz częściej zastanawiam się nad przesiadką z tragicznego SDI na ASTER (www.aster.pl) - warszawską sieć kablową ![]() Telekomunikacja Polska juz wystarczajaco mi pieniedzy zabrała, ze o nerwach juz nie wspomne ... i nie chce juz miec z nimi nic wspólnego ; no moze oprocz telefonu stacjonarnego z którego rzadko korzystam - mysle ze i na telefon przyjdzie czas ... chce sie całkowicie odciąć od tego beszczelnego monopolu! Do końca roku ASTER ma zaoferować u mnie dostęp do Internetu (za kilka dni planowana jest zmiana instalacji w budynku i zaczna sie przylaczenia) - nareszcie po ponad TRZECH latach ... lepiej późno niż wcale 8) Instalacja przy przejściu z SDI będzie mnie kosztowała niecałe 50zł,a abonament w ofercie zintegrownej (z TV kablową) to 152zł, a nie 139.10zł za samo tylko SDI! Tak więc jestem juz blizej niz dalej! Przez proxy połączenia mają do 512kbps/s (tak jak w NEO), natomiast po sieci szkieletowej ASTER wszystko śmiga w mgnieniu oka ![]() Prosiłbym użytkowników ASTER i ludzi którzy maja jakies ciekawe informacje o tej usłudze o kilka ciekawszych newsów dotyczących tego providera (od strony Internetu), uslugi dostepu do Internetu i ogolnie o dzialaniu uslugi (awariach itd). Napiszcie czy jestescie zadowoleni ze świadczonych usług, co powinienem wiedzieć przy instalacji (moze cos mnie ominelo) łącza i wszystko co może być interesujące ... BTW: Jakie sieci podłączone są do 'lokalnych zasobów' tego operatora? Z tego co wiem to m.in. IPartnes, Polpak-t, ICM - a reszta? Będę wdzieczny za wszelkie uwagi i sugestie. THX!
[ Miłego dnia. Matteo (You have to see it for yourself ...) /// [ ASUS A8N-SLI DEL nF4 | AMD Athlon64 3200+ | 2GB GEIL RAM | GF Gainward 6600GT | WindowsXP (SP2) /// [ DVDRW LG SuperMulti 16x | CDRW Lite-On 40x | Samsung SpinPoint 250GB SATA | LG StudioWorks 700S /// |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Jacoob Member
Data rejestracji: 31.08.2001
![]() |
Korzystalem z aster city przez półtora roku i polecam , przez ten czas mieli tylko jedną awarię ( pani z obsługi odrazu bez kombinowania powiedziała że padło zasilanie w centrum czy coś takiego i że już nad tym pracują i do rana powinni się uporać internet pojawił się już po 2 godzinach wg. mnie sa dobrzy w tym co robią) jeżeli masz dość tpsa to telefon też mają w swojej ofercie.
|
|
|
#3 |
|
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mam. Polecam. Dziala. Bez problemow.
Warto. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Indywidualista
Data rejestracji: 16.08.2002
![]() |
A korzysta ktos moze z TPD?
![]() P.S. Czekam na reszte wypowiedzi. THX!
[ Miłego dnia. Matteo (You have to see it for yourself ...) /// [ ASUS A8N-SLI DEL nF4 | AMD Athlon64 3200+ | 2GB GEIL RAM | GF Gainward 6600GT | WindowsXP (SP2) /// [ DVDRW LG SuperMulti 16x | CDRW Lite-On 40x | Samsung SpinPoint 250GB SATA | LG StudioWorks 700S /// |
|
|
|
![]() |
|
|