![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 | |
Forumator
Data rejestracji: 06.12.2002
![]() |
Cytat:
mnie jednak chodzilo o to ze jest nowym pod wzgedem wersji DVD. Wiekszosci czasu trudno jest znalesc wersje DVD na necie przed lub zaraz po premierze (oczywiscie wszedzie sa wyjatki) ale jak sie pokaza oficjalnie na DVD to zaraz tego pelno wszedzie. |
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
przeklina i nabija posty
Data rejestracji: 22.02.2004
![]() |
nawet jesli to z tego co pamietam ripek jest z 09,03,2004 czyli i tak ponad 2 tyg czyli stary
![]() (ale ja straszny jestem co nie =] ) chyba nowe to ![]() The Blue Butterfly (2004) The Mother (2003) Welcome.To.Mooseport The.Roman.Springs.Of.Mrs.Stone
![]() |
#18 |
Forumator
Data rejestracji: 06.12.2002
![]() |
...czytalem tez ze w momencie gdzie Arnold przechodzi obok Rocka i mowie "have fun" to przekazuje mu paleczke aktorska...
czyli paleczke do filmow akcji, od Terminatora do przyszlej gwiazdy. Rock niby mowil w wywiadzie ze to nieprawda, ale Arnold w innym wywiadzie potwierdzil ta teorie... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
przeklina i nabija posty
![]() |
straszne.
teraz kino zalewane jest przez: raperow wrestlerow plastikowe lale coraz mniej aktorow a wiecej motlochu sie pcha do telewizji ps. jak wroce ze szkoly czyli wsumie szybko to obejze tego rundowna. (wkoncu piatek) ![]()
![]() |
#20 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2004-03-26 Good Boy (2003) *DVDRiP* *WS* 50x15 MB VITE 9.2
2004-03-24 The Blue Butterfly (2004) *LIMITED* *DVDRiP* 49x15 MB HLS 9.0 2004-03-24 Ring 2: Spiral (1998) *DVDRiP* To sa nowosci barraqda ![]() pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
wczoraj zacząłem oglądać ten film. pół godziny później spałem...
nie, żę film jest nudny, tylko jakoś tak mnie ścieło. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | ||
przeklina i nabija posty
![]() |
Cytat:
tylko chodzilo mi o Theatre Day, Theatre release. filmy ktore pojawily sie w tym tygodniu w kinach. a 24.03.2004 ![]() pozatym mylisz nowosc wyjscia film z nowoscia ripu tak jak napisales ring2 ![]() Teraz strasznie duzo odswiezanych kotletow ripuja z 96-99 roku albo i starsze. a teraz Good.Boy.DVDRip.XViD-ViTE << DivX Release..: 25/03/2004 ( u ciebie jakos inna date widze ![]() Drop.Zone.1994.PL.DVDRip.XviD-TML Release date: 26/03/2004 Cytat:
![]()
Fotograf Ślubny | Fotografia Ślubna | Fotografia Ślubna Warszawa | Sesje Zdjęciowe | Sesja Zdjęciowa | Fotografia Ślubna Warszawa | Fotograf Ślubny Warszawa Ostatnio zmieniany przez barraqda : 26.03.2004 o godz. 12:54 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
|
|