![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 11.08.2004
![]() |
Filmy zrobiły się czarno białe
Ostatnio zauważyłem(trudno niezauważyć),że wszystkie filmy,które otwieram,nieważne czy z dysku czy z płyty i nieważne w jakim odtwarzaczu-otwierają mi się czarno-białe -bez koloru.Co może być tego przyczyną,napewno wina stoi po stronie systemu,kodeki są najnowsze,zresztą wcześniej wszystko działało dobrze.
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
napewno kodeki
no moze monitor ci padl ![]() zainstaluj ffdshow, ac3 i powinno byc ok nigdy zadnych kodek-paczek |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ewentualnie moze we wlasciwosciach karty grafiki dales saturacje na zero
prawy klik na pulpicie, ostatnia zakladka, zaawansowane i szukaj w zakladkach dodanych przez karte grafiki (w nvidiach szukacj nakladki video, w ati po prostu nakladka) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
jeśli nie bawisz się w robienie filmów, a tylko oglądasz filmy ...to usuń te pack-kodeki bo tylko zaśmiecają system i zainstaluj filtry ffdshow i AC3 Filter.
![]() |
#5 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 11.08.2004
![]() |
Monitor sprawny,bo tylko filmy są czarnobiałe.Co do karty to mam GeForce4 MX4000 na procesorze Nvidia,nic nie zmieniałem w ustawieniach a pozatym niewidze czegoś takiego jak-saturacja-ww. wymienione kodeki posiadam.
Jedyne co mi przychodzi do głowy to,to że bawiłem sie ostatnio safelockiem w zabezpieczanie plików hasłem,ale wywaliłem go,bo to demo było.Wszystkie pliki którymi sie bawiłem działają,tylko pomieszał coś z plikami filmowymy-nawet tymi,których wogule nieruszałem tym programem. Chyba czeka mnie format. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|