![]() |
|
czemu nie polecasz NIS'a? mam wersje 2003 i musze przyznac ze chodzi bardzo fajnie (wygralem w konkursie :)) - u kumpla zainstalowalem darmowa wersje outposta - i tez jest fajnie - choc paru rzeczy nie umie (a i konfiguracja regulek mnie troche dziwila - bo domyslnie blokowal tak bardzo ze zadna www sie nei chciala otworzyc)
ps. outpost w wersji pro jest platny... |
sygate personal firewall albo kerio (jest juz 4.0 RC3 - jak dla mmnie troche za chaotyczne).
|
Outpost Firewall Pro - do pobrania + opis oczywiscie PL
|
Ja krozystam z Keripo Personal Firewall po polskiemu ;)...
Ma najprzydatniejsze opcje czyli blokowanie/dopuszczanie ip, portow, programow, ustalanie regulek itd., jest prosty i co najwazniejsze bardzo mao zre... stara nazwa to "Tiny Personal Firewall"... NIS'a mialem niedawno, ale osobiscie nie polecam ;)..., a co do tego Kiero to na www.pablo.prv.pl widzialem spolszczenie ;) pozdro ;) |
firewall - jaki
Jaki polecacie mi Firewall moje wymagania to: żeby nie obciążał procka. żeby był po polsku, żeby był prosty w obsłudze i miał wszystkie przydatne opcje.
Myślałem nad NPF lub pakietem NIS Prosze o nazwe programu + kruciutki opis jego możliwości. Z góry Baaardzo dziękuje |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:50. |