![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
Sypnela mi sie drukara i potrzebuje szybko (jutro, pojutrze) kupic nowa
moge na to wydac 200-280zl; wiem, ze nie jest to duzo, ale mysle, ze cos napewno w tej cenie dostane Cos taniego w utrzymaniu, z latwo dostepnymi i tanimi zamiennikami Nie sprawiajaca problemow etc. HP-odpada, ze wzgledu na cene tuszu (nawet zamienniki lub napelnienie jest dosc drogie) pozatym, mam z HP na pienku po moim epizodzie z aparatem cyfrowym ![]() Epson - mialem, jedyna zaleta byla cena tuszu, ale ciegle zasychala, a potem brudzila papier, caly srodek drukary i rece przy okazji (w sumie dobrze, ze sie zapsula bo nei mialem serca wywalic sprawnej )wiec zostaje Canon albo Lexmark... wszelkie sugestie mile widziane
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Miałem dwa Lexmarki i 1 Canono. Drugi Lexmakj chodzi dalej. Pierwszego sprzedałem, bo głowice były już na zajechaniu, a nie opłacało się kupowac głowic.
Mam teraz Lexmarka Z65 i wlewam mu tusz na litry A jak glowica zaschnie (ostatnio tak sie stalo z żółtym) to ją traktuje plynem do udrażniania głowic i dzierga jak nowa.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
ja bym ci polecil canona poniewaz mialem lexmarka i po 5 napelnieniach kardridz padl
i trzeba bylo zainwestowac w nowe - troche kosztowne ![]() mam epsonika i z tuszem sie zgodze ze zasycha ale to zalezy od jakosci tuszu
Choćby było z gówna nic mu w życiu nie dorówna. Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Merry F****** Christmas
![]() |
chodzi o to, zeby przy okazji byla malo awaryjna (chyba troche sporo wymagam za taka cene
)Najwiecej drukuje moja mama i chodzi o to, zeby ona sobie poradzila z tym jak mnei nei ma w domu - a to niestety bedzie teraz nagminne spodobal mi sie Canon i250, ale przeczytalem, ze nie ma tacki na wydrukowane strony (przy moich warunkach mieszkaniowych kartki beda spdac na podloge bez tacki ) - czy moze ktos do zdementowac?? na foto producenta jest, a z wypowiedzi uzytkownikow wynika, ze nie
|
|
|
#5 |
|
Wyjechać Ci z bani ?
![]() |
tacka raczej powinna byc ale najlepiej jak bys sam sprawdzil przed zakupem
Choćby było z gówna nic mu w życiu nie dorówna. Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 15.01.2004
![]() |
Canon i250 nie ma tacki kumpel kupował go na początku roku nie ma też w zestawie kabla USB trzeba dokupić osobno,ja mam model i350 jest z tacką kabel w zestawie a na druk nie narzekam tusze zastępcze kupuje w cenie około 15 zł,niema problemu z obsługą,a różnica w cenie niewielka.
Ostatnio zmieniany przez Yetixxl : 08.10.2004 o godz. 19:36 |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Merry F****** Christmas
![]() |
Cytat:
a roznica w cenie miedzu 250 a 350 to 16zl chyba sie na nia zdecyduje... albo jakiegos lexmarka
|
|
|
|
#9 |
|
Wyjechać Ci z bani ?
![]() |
ja ci odradza lexmarka bo temat z lexmarkiem juz przerabialem
![]() mialem model 3200 dostalem go od sasiada poniewaz jak skonczyly mu sie tusze i chcial kupic to zwatpil ile kosztuja i kupil epsona i oddal mi za free lexmarka. kupilem tusze i chodzila jak sie skonczyly to kupilem atrament w strzykawkach i po 5 uzupelnieniach padl kardridz kolorowy ![]() wiec kupilem na allegro epsona stylusa c42sx z 30zeta i tusze na allegro z przesylka komplet wyniusl mnie 28 zeta i chodzi caly czas
|
|
|
|
|
#11 |
|
Wyjechać Ci z bani ?
![]() |
wiec bierz canona przynajmniej nie bedziesz musial kupowac resetera do kardridzy jak bys chcial je nabijac strzykawka - ja musialem kupic do epsona
|
|
|
|
|
#12 |
|
Merry F****** Christmas
![]() |
Turboni - epsona napewno nie wezme, za duzo mialem przejsc z tym syfem. Mialem jakis starszy model i reset nie byl potrzebny
A do lexmarka chyba nie jest potrzebny, tylko zeden model mi jakos nie wpadl w oko.
|
|
|
#13 |
|
dupa a nie
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.08.2004
![]() ![]() |
Używam Canona i350, bardzo przyjemna drukarka, uzupełnianie tuszu mało kłopotliwe (bezinwazyjne ,
) , ceny tuszy w strzykawkach niskie.Ogólnie bezproblemowa drukarka zajmująca mało miejsca i do tego tania w eksploatacji. Jedyny mankament to mała pojemność zbiorniczków z tuszem. |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Merry F****** Christmas
![]() |
Cytat:
|