![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Technik Informatyk
Data rejestracji: 22.01.2005
![]() |
Ford Mondeo Mk II - Kilka pytan
Witam
Kilka dni temu kupiłem sobie Forda Mondeo MkII 98.r 1.8 Zetec 16v, niestety instrukcja obsługi jest po niemiecku a ja uczyłem sie od zawsze angielskiego, jak ktoś ma instrukcje wyżej wymienionego samochodu w wersji cyfrowej bardzo proszę o wysłanie na maila p.c@akcja.pl Mam jeszcze Kilka pytań, bo na pewno ktoś z forum ma taki samochód 1. Zauważyłem ze alufelgi z przodu sa ciemniejsze, znajomy mówi ze to od hamulców pyl osiada, czy to oznacza ze klocki hamulcowe sa do wymiany ? 2. Silnik Zetec czy jest to oszczędny silnik, tzn ile moze on spalac paliwa ? Pytanie w sprawie ubezpieczenia: Jestem młodym kierowca, ponieważ prawo jazdy mam od kwietnia tego roku co prawda jeździłem rożnymi samochodami, w tym czasie tzn mojego ojca I chciałem ubezpieczyć samochód ale facet od ubezpieczeń chyba z pzu czy warty nie jestem pewny ponieważ to znajomy sie go pytał w moim imieniu powiedział ze za ubezpieczenie OC roczne zapłacę około 4tys złotych czy to możliwe ? Pozdrawiam i z Góry Dziekuje za Pomoc |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|