![]() |
Re: formatowanie 80gb dysku
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
cholera albo mi sie cos pomieszalo albo to "czepianie sie" nie bylo do mnie |
Cytat:
przepraszam, nie chiałem cie urazic a tak na marginesie to w chwili obecnej zakup dyslu 80GB to najbardziej optymalne rozwiazanie (roznica w cenie nowego 40 GB a 80 GB nie jest przerazajaca) |
Cytat:
|
Cytat:
|
A czy ja sie czepiam? Zastanawia mnie po co w takim ukladzie taki w pewnym sensie drogi dysk do takiej plyty.
A tak na marginesie w gry nie gram.. i sam mam procesor klasy 540@600... wiec dokladnie rozumiem co masz na mysli :) |
po co czepiac sie kolesia za taki dysk kupil? jego sprawa - chcial to kupil - wolno mu !!!!!
moze chce miec 60 filmow divx na dysku lub 1000000 mp3 albo 10000000000 zdjec golych babek |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
PS. TATOON uzyj instalki win2k lub xp i po problemie jesli oczywiscie twoja plyta ma mozliwosc obslugi takich duzych dyskow. |
Bzdura.. fdiskiem da sie partycjonowac dyski 80 GB. To jakim cudem ja to robilem na Seagacie i Western Digitalu - oba to 80 GB.. tylko za pierwszym pytaniem czy wlaczyc obsluge duzych dyskow wybrac trzeba TAK... heh... tez macie problemy
|
Ale sformatować możesz i sformatuje ci się cały!!! Ja tak robie!!!! a Fdiskiem się nie przejmuje!!!!!!
|
Re: formatowanie 80gb dysku
Cytat:
e było to juz na forum na bank !!! fdisk nie widzi tak duzych dysków niestety, wiec albo inny program pod dos-a albo np. partition magic pod windows (mozna zrobic w nim dyskietki do "zabaw" z dyskami) albo fdiskiem zalozenie tylko 1 partycji i sformatowanie (mimo ze podaje dziwne dane poprawnie zakłada sie i robi 1 partycje na dysku, dla 80GB to jest ok siedemdziesiat pare giga |
Sprobuj Partition Magic go ustawic i wtedy normalnie z dosa sformatowac.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:00. |