![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#11 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Wracam do tego F11, o którym mówiłeś wcześniej, a konkretnie tworzenia styli. Bo jeśli potrzebuję osobny styl do każdego rozdziału, a tych mam koło 20, to wpisywanie tych wszystkich danych, które są identyczne (bo różnica jest tylko w zawartości nagłówka i czasem stopki, jak chcę wyrzucić numer strony) jest bez sensu. Przynajmniej ręcznie. Więc jeszcze raz, w jaki sposób je przekopiować. Według instrukcji, tak jak zrozumiałem, wziąłem utworzyłem nowy styl (Nazwałem go "Rozdział 3") i po wypełnieniu wszystkich rubryk przycisnąłem F11. Oczywiście nic się nie stało, ale zatwierdziłem go i poprzez Utwórz nowy (przyciskając prawym na nazwie stylu "Rozdział 3" i wybierając "Nowy") chciałem utworzyć kolejny. Ale wszystkie ustawienia są wyzerowane (domyślne) i wszystko trzeba zmieniać jeszcze raz. Gdzie tu popełniam błąd? (chodzi mi o to, aby można było utworzyć x identycznych styli, ale o różnych nazwach) ---- EDIT Ehh.. czemu, jak już napiszę pytanie, to znajduję na nie odpowiedź.. Nie zrozumiałem tego sformułowania 'z zaznaczenia'. Dopiero teraz znalazłem, że jest taka funkcja i jak poprzez nią tworzę nowy styl, to rzeczywiście wszystkie dane się zachowują.. Sorry za zawracanie głowy i dzięki za pomoc ![]() ![]()
neverending path to perfection.. Ostatnio zmieniany przez andrzejj9 : 16.08.2006 o godz. 21:05 |
|
![]() |
![]() |
|
|