![]() |
GP Chin w Szanghaju
Panowie, kolejny gorący weekend przed nami. :D
|
Kubica po pierwszej sesji kwalifikacji na 8 pozycji :)
EDIT Druga sesja i Polak na 7 pozycji :spoko: EDIT Trzecia sesja - 9 pozycja, więc w jutrzejszym GP Kubica startuje z piątej lini. 8 ) |
A po drugiej na siódmej. Brawo Robert:spoko:
|
i znow jest dobrze :)
|
rano ogl***261;da***322;em kwalifikacje bez live timing, bo mi si***281; z ***322;***243;***380;ka wstawa***263; nie chcia***322;o i kurcze jako***347; tak dziwnie, ci kolesie w tv w og***243;le nic ciekawego nie m***243;wi***261; i nie podaj***261; aktualnej pozycji i mi***281;dzyczas***243;w kubicy, a przecie***380; korzystaj***261; z czego***347; podobnego, je***347;li nie z tego samego.
|
Cytat:
:) |
Cytat:
http://www.drifting.pl/index_pl.htm |
Cytat:
Kawa zrobiona, live timing "odpalony", TV4 też........ || |
Ale zespol Roberta zrabal sprawe z tymi oponami, grr..
|
Arcyciekawy wyścig :) Tyle wydarzeń w jednym GP dawno już nie było.
Fakt, faktem że za bardzo się pospieszyli ze slickami dla Kubicy, a mogło być bardzo dobrze. 8 ) |
Wyscig bardzo ciekawy, a stratedzy w BMW do szko***322;y i uczy***263; sie strategii !!! i logicznego my***347;lenia !!! echhhh tylko Roberta szkoda, a to co zrobili s***281;dziowie z Nikiem (blokowany przez maruder***243;w) to ju***380; ca***322;kowita kpina moim zdaniem grrrrr.
|
przeciez robert musial sie na nie zgodzic wiec to nie tylko wina zespolu
moze i tor sie nadawal juz na slicki ale cos mi sie wydaje, ze bylo na nie za zimno poprostu i nie trzymaly jak trzeba temperatury a wiec i przyczepnosci |
zaryzykowali aby walczy***263; o najwy***380;sze cele, niestety si***281; nie uda***322;o, jak si***281; chce wygrywa***263; trzeba ryzykowa***263;. ostateczna decyzja na pewno nale***380;a***322;a do kubicy, bo przecie***380; on jest na torze i on wie jak mu auto jedzie. gdzie***347; dzi***347; przeczyta***322;em jakie***347; spekulacje, ***380;e kubica si***281; obrazi na zesp***243;***322; i zmieni team jak tak dalej b***281;dzie, lol, co za *****e pisz***261; o f1 w polsce.
|
To był błąd Kubicy i zespołu, Robert chciał założyć te opony (nawet sam o tym mówil) a zespoł się na to zgodził tylko że nie przewidzieli, że przy wyjeździe z boksu tor bedzie tak mokry (to tez słowa Kubicy - może nie dosłowne). Więc nie zwalajcie tego wszystkiego na zespoł bo wina jest po obu stronach i Robert oraz zespol otwarcie o tym mówi. No ale nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem tylko trzeba czekać na kolejne GP i wieżyć, że i tym razem pójdzie mu dobrze (tak jak na Monzie). Ja już doczekać się nie mogę, wy chyba też.
|
w Shanghaiu Robert pokazal wielka klase,
z 17 pozycji zaraz po starcie, przebil sie na 5 miejsce gdyby nie blad z oponami, mozliwe byloby osiagniecie sukcesu z Monzy to jak Robert jezdzi widza nie tylko kibice, ale rowniez szefowie innych teamow chlopak wbil sie do swiatowej czolowki i zycze mu, aby w niej pozostal jak najdluzej :piwo: dla fanow F1 ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:10. |