Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 11.03.2003, 11:07   #1
Ormianin
Komandor

Data rejestracji: 29.07.2002
Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Angry kasowanie dowolnych postow przez moderatorow

Moderatorzy... kasujecie sobie dowolnie posty... jak wam sie podoba... moze male uzasadnienia dlaczego kasujecie... to nie jest pierwszy raz juz... w dziale o bledach forum reszta mojego komentarza
Ormianin jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 11.03.2003, 13:08   #2
Majonez
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 05.12.2000
Majonez zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
ormianin pewnie chodzi ci o slodycz do pewnego rippera - bez bicia sie przyznaje to ja skasowalem bo .... hmm dostales cos jako odpowiedz
chyba wiesz o czym mowie - uznalem wiec ze nie ma sensu zostawiac ten temat coby ktos inny sie nie zdenerwowal - to miala byc taka szybka prewencja
no i jeszcze jeden wywalilem ale to jakis taki eh
ale w dziale o bledach forum nic nie ruszalem slowo
nie gniewaj sie

- - - - - - - - - - - - - - - - - - info - - - - - - - - - - - - - - - - - -
66 zarejestrowany użytkownik
Pierwszy Moderator/Administrator
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Majonez jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 11.03.2003, 13:19   #3
+++LeWaP+++
Guru

Data rejestracji: 17.04.2002
+++LeWaP+++ zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
^_^
Stary 11.03.2003, 14:30   #4
Pedros
Second variety

Data rejestracji: 11.01.2002
Pedros zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Majonez napisa***322;(a)
ormianin pewnie chodzi ci o slodycz do pewnego rippera - bez bicia sie przyznaje to ja skasowalem bo .... hmm dostales cos jako odpowiedz
chyba wiesz o czym mowie - uznalem wiec ze nie ma sensu zostawiac ten temat coby ktos inny sie nie zdenerwowal - to miala byc taka szybka prewencja
nie gniewaj sie
Majonezie drogi - ja to nawet Ciebie lubię i podobał mi się cokolwiek twój styl moderowania. Ale jedno pytanie mam - zresztą nie tylko do Ciebie (nożyce będą wiedzieć) - Skoro jest tu dwóch moderatorów (lub trzech vide cdr.zabezpieczenia) to kto jeszcze może otwierać, zamykać, kasować, dopisywać do zamkniętych ? Hę?
To po co są te moderatory nowe? Jak cały czas są stare?
Stary 11.03.2003, 14:35   #5
Ormianin
Komandor

Data rejestracji: 29.07.2002
Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Majonez napisa***322;(a)
nie gniewaj sie
Ech tam, zaraz sie gniewam... rozumiem interwencje, przeciez o slodyczy zbyt jawnie nie powinno sie pisac... ale to tak naprawde nie chodzilo mi tyle o ten topic, bo co do audiograba to rozumiem... pisalem odpowiedz akurat w tymze topicu, w momencie kiedy mi ekran rozplynal sie w nicosci, wiec... poczulem sie jakos tak obco jedynie, zrobilo mi sie przykro tak wewnetrznie na duszy, jakos tak antyswobodnie... na forum, ktore prawie calkiem serio traktuje jak drugi niemalze dom, ucieczke od problemow, swiat mojej malej iluzji, miejsce gdzie spotykam sie z gronem przyjaciol, i gdzie chcialbym czuc sie na luzie... a wiadomo jak to w towarzystwie serdecznych znajomych rozmawia sie o powaznych sprawach, mniej powaznych i tych absolutnych bzdurach, ktore czasem szepta sie na ucho...

pozdrawiam
Ormianin jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 11.03.2003, 14:51   #6
Weron
All Eyez On Me

Data rejestracji: 29.09.2001
Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Pedros napisa***322;(a)
Majonezie drogi - ja to nawet Ciebie lubię i podobał mi się cokolwiek twój styl moderowania. Ale jedno pytanie mam - zresztą nie tylko do Ciebie (nożyce będą wiedzieć) - Skoro jest tu dwóch moderatorów (lub trzech vide cdr.zabezpieczenia) to kto jeszcze może otwierać, zamykać, kasować, dopisywać do zamkniętych ? Hę?
Dokladnie.
Sluszna uwaga Pedros.
Ja tez nic nie mam do Majoneza i go lubie ale ilu wtedy jest moderatorow?
Dziwna sprawa.
Stary 11.03.2003, 15:00   #7
Pawel_k
User

Data rejestracji: 25.09.2002
Pawel_k zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Weron napisa***322;(a)
Dokladnie.
Sluszna uwaga Pedros.
Ja tez nic nie mam do Majoneza i go lubie ale ilu wtedy jest moderatorow?
Dziwna sprawa.
a wy myslicie ze administracja (czyli np. misiek, majonez..) niema mozliwosci kasowania postow/kont/dzialow przecierz wiadomo ze moderator jest tylko "uposledzonym" adminem a admin moze wszystko :chytry:
Stary 11.03.2003, 15:23   #8
Pedros
Second variety

Data rejestracji: 11.01.2002
Pedros zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Moderatorów jest... bez liku
"I Ty możesz zostać moderatorem"
"Każdy jest moderatorem... swojego posta"
"Nie zwlekaj"
"Zapisz się już dziś"

btw - coś mam "devilny" nastrój
Stary 11.03.2003, 16:43   #9
tomgoo
&lt;&lt;&lt;Watcher&gt;&gt;&gt;

Data rejestracji: 28.06.2002
tomgoo niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Pawel_k napisa***322;(a)
a wy myslicie ze administracja (czyli np. misiek, majonez..) niema mozliwosci kasowania postow/kont/dzialow przecierz wiadomo ze moderator jest tylko "uposledzonym" adminem a admin moze wszystko :chytry:
Niestety admini tez sie dzielą na tych co mogą wiecej cos zrobić a inni mniej.....
tomgoo jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 11.03.2003, 16:45   #10
tomgoo
&lt;&lt;&lt;Watcher&gt;&gt;&gt;

Data rejestracji: 28.06.2002
tomgoo niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Pedros napisa***322;(a)
O to chodzi iż dawni moderatorzy maja zmieniony status na adminów i maja sie starać nie wtrącać sie w sprawy dotyczące forum tzn. takie moderowano/administracyjne . jednak nie jest to wykluczone..
tomgoo jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 11.03.2003, 18:49   #11
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
hmmm
cos nerwosol sie skonczyl
powiem tak - nie wywalam postow - chocby dlatego zeby uniknac takich komentarzy - siegam po rownie skuteczne srodki - 'psucie atmosfery', 'potrzasanie sumieniem', 'dogryzanie i ogolne upierdliwosc'...

zatem - jesli komus zginal post a w tym czasie byly problemy z forum - na przyklad nie mogl sie zaladowac za pierwszym czy drugim razem na strone - to z forum ktos miesza - czesto miesza zle i nastepuje siegniecie po backup - ktory jest razcej leciwy i kilku (madrych - a jakze) szanownych userow wypowiedzi nie ma... wielka to tragedia ale zyc z tym trzeba

gdybym zabral sie za wywalanie to wywalilbym wszystkie posty w stylu 'ja tez poprosze', 'zgadzam sie', 'jjasne' i 'u mnie ejst tak samo' - zajelo by mi to tydzien bo co poniektorzy lubuja sie w takich elaboratach i ostatnio tego zatrzesienie (prosba o rodzynki - to tak na przyszlosc - jest rownie skuteczna na PRIV a nie nabija licznika (sarkazm)

potem pod nozyczki poszedlby dzial w stylu 'glupie rady' gdzie autorzy kaza adrestatowi (parafrazuje) bez mrugniecia okem polknac granat - nie myslac kompletnie co taka DURNA rada moze zrobic zlego...

niestety - jestem leniwy jak ^$%#^$%^&*& i tego nei robie - dlatego macie forum ze swoboda wypowiedzi i bzdurzenia (tylko te slodycze wycinam tak dla jaj co jakis czas)

prawda ze jestem strasznym moderatorem? no ulzyjcie sobie...
Stary 11.03.2003, 19:24   #12
ThanatoS
Silent Hunter ;)

Data rejestracji: 18.05.2002
ThanatoS zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
prawda ze jestem strasznym moderatorem? no ulzyjcie sobie...
Tak, faktycznie jestes straszny. A powaznie, to o co ten dym. Stalo sie cos strasznego? Nigdy nie wiedzieliscie ze administracja serwisu tez moze edytowac, kasowac posty?
My wykonujemy moderowanie za free, i z przyjemnoscia. To ze administracja ingeruje to roznyxh powodow. Ja np. nie siedze w necie 24 h na dobe, Sid zreszta rowniez. Wszyscy mamy jakies zajecia, wiec to milo ze pojawiaja sie tutaj administratorzy i nam pomagaja.

To tyle od siebie.
ThanatoS jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 11.03.2003, 19:57   #13
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
i co? zadnego ataku? strasznego komentarza? zaczynam sie bac - to podziemie!...

eh - kurcze ludzie piszcie co wam na watrobie lezy - bo jesli nie ma problemu - to nie ma problemu...

serio - ulzyjcie sobie
Stary 11.03.2003, 20:08   #14
Smartek
HDmaniak
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 20.10.2002
Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Eee... ja tam nie mam zastrzezen do modow, nawet z nimi nie gadalem i w oogle sie do nich nie zwracalem ani oni do mnie, wiec wygladaj mi jak na razie na spoko ludkoof
pozdro
Smartek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 11.03.2003, 20:10   #15
cana
Łaskobójca

Data rejestracji: 24.04.2001
cana zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
i co? zadnego ataku? strasznego komentarza? zaczynam sie bac - to podziemie!...

eh - kurcze ludzie piszcie co wam na watrobie lezy - bo jesli nie ma problemu - to nie ma problemu...

serio - ulzyjcie sobie
a po co?
brak odpowiedzi jest większym sadyzmem 8)
ps podaj więcej danych co do tej muży . np tytuły kawałków jeśli możesz
pozdro

tu sid - jak sciagne raz jeszcze ten film (marny byl) to podam tytuly...

Ostatnio zmieniany przez -Sid-The-Rat=> : 11.03.2003 o godz. 20:16
cana jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: