![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
żadko co mnie coś rozśmiesza, ale to przebiło wszystko ^_^ ^_^ ^_^. No może jestem jakiś niedojrzały śmiając się z tak poważnych problemów jakie mają dziewczyny..... no zdarza się :). a co powiedzie na test na blondynki !?
|
Cytat:
Te pytania sa za trudne. :D:D:D. |
...kurde... co to ma byc to juz lepper jest "mondżrejszy":p
|
Witam!
a pamietacie akcje z kaszanka, jak to panna 19 letnia wpadla na pomysl, ze zamiast wibratora uzyje kaszanki... ale, ze kaszanka byla z lodowki, to postanowila ja nieco podgotowac... no jak juz uznala, ze jest ok to zaczela sie bawic......... no i... kaszanka sie rozerwala w srodku hahahaha i ta panna miala problem... malo nie wylecialem za okno ze smiechu!!! 19 latka!!! o kur** to trzeba miec nasrane we lbie :) |
Cytat:
Yeah, you wanna suck...? :D :D :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ale to głupie, te dzieciaki mają chyba po 15 16 lat i wypisują głupoty :) aż się przewaliłem z fotela jak poczytałem jakie mają problemy:). Ale mniejsza z tym gdzie sie podziała Niebieska ?:) jak ją można złapać :)
|
mam wrazenie,że te posty pisze jakiś jajcarz na etacie.Niemożliwe żebyśmy mieli tak głupie laski w naarodzie.
Te najgłupsze sa na krawiectwie w zasadniczej i na bank nie mają netu,bo jak by miały,to przecież byśmy im wytłumaczyli / a już SID na pewno/,że naa filmach to tylko udają,a dzieci borą się z niedopranych majtek,itd,itp :) |
Cytat:
...nie dla psa kielbasa... |
O zobacz więc remix zostałeś bez pożywienia, no nic może ktoś ci da resztki z obiadu :)
|
Cytat:
|
mamy tak glupie laski w narodzie - i nie sa to krawcowe po zasadniczej, calkiem sporo takich elementow mozna spotkac na (o zgrozo) uczelniach wyzszych
nie wiem czy brzuszki bedziesz mial okazje - ale przejdz sie kiedys po klubach warszawskich - takich studenckich - i posluchaj o czym gadaja panienki.. [zeby nie bylo - faceci sa nielepsi] nerwy mi momentami puszczaja - bo takie stworzenia boze niedlugo zasiada na waznych w tym kraju stolkach run forrest, run... byle dalej ps. nikomu bym nie tlumaczyl - to nie moj problem, nie moja sprawa - mam to gdzies |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:13. |