Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Forum ""Dziewczyna"... (https://forum.cdrinfo.pl/f5/forum-dziewczyna-30078/)

Y@nkee_PL 16.01.2004 00:44

Cytat:

Napisany przez miles
Właśnie się tam z ciekawości znalazłem ale nie odnalazłem. :)

Myśle ze pomysłowość Policjanta dorównuje forum "Dziefczynek"

no tego to nawet blondi nie przebije :o :wow:

kraluk 16.01.2004 00:48

Cytat:

Napisany przez Y@nkee_PL
no tego to nawet blondi nie przebije :o :wow:

Tego nikt nie przebije... Chyba, że następny taki tYpek :) :P

KarolluZ 16.01.2004 10:13

Ilość załączników: 1
żadko co mnie coś rozśmiesza, ale to przebiło wszystko ^_^ ^_^ ^_^. No może jestem jakiś niedojrzały śmiając się z tak poważnych problemów jakie mają dziewczyny..... no zdarza się :). a co powiedzie na test na blondynki !?

czero 16.01.2004 10:18

Cytat:

Napisany przez KarolluZ
żadko co mnie coś rozśmiesza, ale to przebiło wszystko ^_^ ^_^ ^_^. No może jestem jakiś niedojrzały śmiając się z tak poważnych problemów jakie mają dziewczyny..... no zdarza się :). a co powiedzie na test na blondynki !?

Nie, no przesadziles.
Te pytania sa za trudne.
:D:D:D.

Tribunal 16.01.2004 16:14

...kurde... co to ma byc to juz lepper jest "mondżrejszy":p

Remix 16.01.2004 18:25

Witam!

a pamietacie akcje z kaszanka, jak to panna 19 letnia wpadla na pomysl, ze zamiast wibratora uzyje kaszanki... ale, ze kaszanka byla z lodowki, to postanowila ja nieco podgotowac... no jak juz uznala, ze jest ok to zaczela sie bawic.........

no i... kaszanka sie rozerwala w srodku hahahaha i ta panna miala problem...

malo nie wylecialem za okno ze smiechu!!!

19 latka!!! o kur** to trzeba miec nasrane we lbie :)

mqy 16.01.2004 18:28

Cytat:

Napisany przez remix
Witam!

a pamietacie akcje z kaszanka, jak to panna 19 letnia wpadla na pomysl, ze zamiast wibratora uzyje kaszanki... ale, ze kaszanka byla z lodowki, to postanowila ja nieco podgotowac... no jak juz uznala, ze jest ok to zaczela sie bawic.........

takk.....to bylo swietne.........
Yeah, you wanna suck...? :D :D :D

kraluk 16.01.2004 18:57

Cytat:

Napisany przez remix
Witam!

Pamiętam! To trzeba mieć na pierolo** we łbie, a nie nasrane... A tak na marginesie, ciekawe czy w końcy poszła do ginekologa :)

Patrixs 16.01.2004 19:37

Cytat:

Napisany przez kraluk
Pamiętam! To trzeba mieć na pierolo** we łbie, a nie nasrane... A tak na marginesie, ciekawe czy w końcy poszła do ginekologa :)

Wątpie, idąć za ciosem użyła prysznica aby usunąć kaszankę ;) :D

Loczek 17.01.2004 12:21

Ale to głupie, te dzieciaki mają chyba po 15 16 lat i wypisują głupoty :) aż się przewaliłem z fotela jak poczytałem jakie mają problemy:). Ale mniejsza z tym gdzie sie podziała Niebieska ?:) jak ją można złapać :)

brzuszki 17.01.2004 13:12

mam wrazenie,że te posty pisze jakiś jajcarz na etacie.Niemożliwe żebyśmy mieli tak głupie laski w naarodzie.
Te najgłupsze sa na krawiectwie w zasadniczej i na bank nie mają netu,bo jak by miały,to przecież byśmy im wytłumaczyli / a już SID na pewno/,że naa filmach to tylko udają,a dzieci borą się z niedopranych majtek,itd,itp :)

Remix 17.01.2004 13:38

Cytat:

Napisany przez Loczek
Ale mniejsza z tym gdzie sie podziała Niebieska ?:) jak ją można złapać :)

Witam!

...nie dla psa kielbasa...

Loczek 17.01.2004 13:53

O zobacz więc remix zostałeś bez pożywienia, no nic może ktoś ci da resztki z obiadu :)

Grzegorz75 17.01.2004 14:35

Cytat:

Napisany przez brzuszki
mam wrazenie,że te posty pisze jakiś jajcarz na etacie.Niemożliwe żebyśmy mieli tak głupie laski w naarodzie.
Te najgłupsze sa na krawiectwie w zasadniczej i na bank nie mają netu,bo jak by miały,to przecież byśmy im wytłumaczyli / a już SID na pewno/,że naa filmach to tylko udają,a dzieci borą się z niedopranych majtek,itd,itp :)

Są są i to niekoniecznie w krawiectwie.

-Sid-The-Rat=> 17.01.2004 15:09

mamy tak glupie laski w narodzie - i nie sa to krawcowe po zasadniczej, calkiem sporo takich elementow mozna spotkac na (o zgrozo) uczelniach wyzszych
nie wiem czy brzuszki bedziesz mial okazje - ale przejdz sie kiedys po klubach warszawskich - takich studenckich - i posluchaj o czym gadaja panienki.. [zeby nie bylo - faceci sa nielepsi]
nerwy mi momentami puszczaja - bo takie stworzenia boze niedlugo zasiada na waznych w tym kraju stolkach
run forrest, run... byle dalej
ps. nikomu bym nie tlumaczyl - to nie moj problem, nie moja sprawa - mam to gdzies

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:13.