![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 06.11.2002
![]() |
ASUS(TEAC)----sci**wo.........
!!!witam!!!
No, no w tescie Teac'a CD-W552E na CDRInfo, pisza ze Teac'i 48 i 52 robi ASUS... ........no i wszystko juz wiemy to on badziewi ta markie...... .......zreszto wejdzcie na ten test i przeczytajcie sami, teraz Teac'i maja byc jakby versja OEM AUSA........ PS. Moje szcescie ze nie czyta tego Travis ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 17.04.2002
![]() |
jeżlei chodzi o Asusa to dla mnie jest dobry tylko w płytach głównych... co do kart. graf i cdrw nie będę się wypowiadał bo nie miałem okazji testować
a co do teaca to model w540e jest the best, a wyższe modele to szajs i w tym wypadku wolę liteona (econo) lub plextora (power) ![]()
![]() |
#3 |
Wymiatacz
![]() |
..........mam takiego Teac'a jestem zniego zadowolony.......
.......a jesli chodzi o plyty glowne to dlamnie TYLKO ASUS....... .......ja caly czas jade na legendarnej ![]() z niej wiecej niz zadowolony ![]() ![]() .........co do innego sprzetu ASUS'a to sie nie wypowiadam bo NIEMAM............ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guru
![]() |
moim zdaniem ASUS jest mistrzem w utrzymaniu proporcji:
stabilność(niezawodność; jakość) / wydajność są płyty główne o lepszych osiągach w testach ale często zdarza się, że jest z nimi więcej problemu niż by się pzypuszczało... poza tym uważam że MSI i Gigabyte są OK oczywiście wszyscy ci producenci ceny też mają nizłe ![]() można popatrzeć choćby na płyty na chipsecie Intel GraniteBay.... zaczynają się od 900pln ! (w sumie jak każda nowowść)
![]() |
#5 |
Wymiatacz
![]() |
!!!witam!!!
No no jak widac ASUS, byl honorowy i sam tez sprzedaje to G*wno..... .......pod swoja nazwa...... ......mam na mysli te nowe nagrywarki ASUS'a i TEAC'a........... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guru
![]() |
Cytat:
a możesz podać jakiś konkretny model ?
![]() |
![]() |
#7 |
Wymiatacz
![]() |
!!!witam!!!
....Asus CRW-5224A i ta 48x, TEAC - blizniacze modele - 52x & 48x....................Podobno sa do D*py ASUS: http://cdrinfo.pl/cdr/hard/Asus_CRW-5224A/1.php |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
..::Returned Master::..
Data rejestracji: 14.12.2002
![]() |
Dlaczego przeciez TEAC 52x w testach wypadl calkiem niezle...
Bylbym sklonny kupic sobie go i to bez zadnego ale jesli chodzi o model 48x to napewno nie nalezy on do udanych!! Ale poki co mam Litka i nie wymienie go narazie na nic innego ![]()
![]() |
#9 |
Guru
![]() |
no cóż
jak zwykle chodzi o kasę bo o co innego wiadomo że "gówno" zapakowane w ładne kolorowe pudełko (czyt. marka asus) sprzeda się wyśmienicie...
![]() |
#10 |
Wymiatacz
![]() |
!!!witam!!!
....a jak to wylo od poczatku........ ........oni to jedna firma czy ktos kogos sobie kupil........ |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wymiatacz
![]() |
!!!witam!!!
.........ja sobie jeszcze nie moge wytlumaczyc jak taka marka jak ASUS(w koncu jest znana), moze zrobic takie gowno i je sprzedawac.... .......to oni nie robia zadnych testow, czy jak......... .......tak samo taki TEAC, zamiast upowszechnic nieznany BIOS 2.4A(TEAC CD-W540E) to nagrywarek(jest bardzo dobry przegrywa podobno zabezpieczenia, nagrywa w CAV) to....... .......to nic o nim nie wiadomo............ ........ |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
..::Returned Master::..
Data rejestracji: 14.12.2002
![]() |
Cytat:
podobno zabezpieczenia, nagrywa w CAV" kiedy zrozumiesz ze nie podobno tylko napewno!!! NAPEWNO przegrywa a nie PODOBNO!!! Trzeba umiec tego uzyc...
![]() |
![]() |
#13 |
Wymiatacz
![]() |
w takim razie wytlumacz.................
.......na pewno robie to dobrze.......... ...........no chyba........... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.11.2003
![]() |
Mam już trzeciego TEAC`a. Dwa poprzednie tj. 48 i 52 posypały się po około 15 wypalonych płytkach. Teraz mam znów 52x ale już ma dosyć po 80 płytach. To już jakiś postęp. Są same problemy z tymi nagrywarkami, chodż dobrze dopuki pachną nowością. Czwarty raz nie popełnię tego błędu i wezmę jakiejś innej firmy. Fakt że 40x to nagrywarki nie do zdarcia ale później to już syf.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|