![]() |
mam bardzo podobne do tych z aukcji z makro za 250zl :)
bardzo wygodne, odchylenie przyjemne jak sie filmy oglada (ostatnio caly dzien ogladalem losta, odcinek za odcinkiem i mnie nic po tym seansie nie bolalo ;)) pozdro ;) |
Kupiłem :)
Zakupiłem ten;
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=74206675 Jak dojdzie w piątek to coś o nim napisze... |
Cytat:
|
hłeh....też czekam na opis..............
jap#$%^%$#$%$# znowu słabo się czuje finansowo.... a jako Mikołaj #$%^$#^%$#$%$$#%^^%$%^%$%$#$%$#$%^%^%........ |
Cytat:
Chodzisz cały czas w długich spodniach? Jeżeli na obydwa pytania odpowiesz tak - pewnie będziesz zadowolony. Jeżeli nie - to sam sobie ten los zgotowałeś ;) |
Ten fotel na allegro za 199 zl to:
taki sam fotel widzialem 29 listopada w Makro we Wroclawiu za cene 129 zl, a tydzien wczesniej w Praktikerze za cene 169 zl, nie widze tutaj jakiejs okazji na allegro i do tego jeszcze koszty przesylki 25 zl, ktos robi dobry interes :) Ale ogolnie mam podobny fotel skorzany przy biurku, kupiono mi go 4 lata temu, cena nie byla jakas wysoka, ogolnie szrot nad szrotami, skora to teoretycznie jest chyba naturalana, bo w upalne dni po prostu cialo sie poci i na takiej skorze pozostaje woda, musze sobie recznik podkladac aby jakos wysiedziec, gabka sie wykrusza ze srodka i czuje sie po jakims czasie sklejke pod tylkiem, gwinty pod srubami trzymajacymi ramiona sie wyrabiaja i ramiona odpadaja, szczegolnie jak ktos ma nawyk wstawania od fotela opierajac sie cala sila ciala za ramiona, ale najgorsze jest skrzypienie, WD-40 wypsikalem cala butelke i nie wiem co moze jeszcze skrzypiec... Osobiscie podchodze do takich tanich skorzanych foteli bardzo ostroznie teraz, no chyba ze ktos kupuje fotel na rok, wyrzuca i potem kupuje sobie nowy :) |
Cytat:
|
Ja wiem jedno - im fotel prostszy, tym wygodniejszy do kompa. Najbardziej wygodne sa te zwykle proste biurkowe fotele.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
dzis widzialem niezly fotelik w domu handlowym, trafil na moja liste zakupow zaraz po pamieciach i dysku twardym :D
|
Cytat:
|
Cytat:
z nowych butow na zime juz zrezygnowalem na rzecz procesora i plyty glownej, dzis kurier przywiozl nowy zasilacz, wiec w zeszlorocznej kurtce jeszcze pochodze ;) Dał Bóg mam jeszcze na czym siedziec, wiec nie jest zle, w razie czego podprowadzilbym krzeslo z jadalni :D |
Cytat:
1) jedzenie (potrzeby fizjologiczne) 2) komputer 3) reszta to jeszcze nie ma się czym martwić (hmmm.... ;) . Gorzej, jak jedynka zamieni się z dwójką ;) |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:13. |