![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
Zobacz rezultaty głosowania: Czego używasz do robienia stron internetowych? | |||
Pajączek |
![]() ![]() ![]() ![]() |
3 | 23.08% |
Front Page |
1 | 7.69% |
Dreamweaver |
3 | 23.08% |
Notatnik ![]() |
3 | 23.08% |
Inny |
3 | 23.08% |
Wszystkich głosów: 13. Nie możesz oddać głosu w tej sondzie |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
..:: Ju-Jitsu ::..
Data rejestracji: 06.11.2004
![]() ![]() |
Front page
Mam pare pytan odnosnie wyzej wymienionego programu:
1. Czy do jego obslugi jest potrzebny HTML?? tzn do tworzenia stronek 2. Ja w Windzie aktualnie nie mam zainstalowanego Front Page-a. Mam plytke z office 2000 lub/i 2004. Ale nie wiem z ktorego mam inne rzeczy oficca (instalowane byly razem z komputerem). I teraz z ktorego moglbym doinstalowac Front Page-a ![]() 2. Jak zainstalowac ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Formatowiec...
Data rejestracji: 03.08.2003
![]() |
1. nie trzeba znać HTML bo on działą podobnie jak pajączek
2. spróbuj zainstalować z obojętnie której 3. przy instalacji odznacz wszystkie komponenty oprócz FrontPage'a
![]() |
#3 | |
![]() ![]() |
Cytat:
![]() P.S. Czy pajaczek dziala w ten sam sposob?? Bo ja mam Pajaczek NxG Standart ale z czego pamietam to cos tam wymagal HTML-a. Czy sie myle ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Formatowiec...
![]() |
we fronPage możesz HTML używać ale nie musisz... możesz robić strone wizualnie tj. tło napisy itp. wstawiać normalnie tak jak w WORDZIE... język HTML wtedy on sam utworzy...
A co do gryzienia to nie wiem... najlepiej by było jakbyś odinstalował tamtego Offica i zainstalował tego 2004 w całości... wtedy na pewno się nie będą gryzły...
![]() |
#5 | |
![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Formatowiec...
![]() |
ja miałem kiedyś i też na zasadzie wizualnej działał...
![]() |
#7 |
![]() ![]() |
Ok dzieki.
Topic zamkniety ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Team Member
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 18.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() ![]() |
A moze ktos zna stronke skad mozne pobrac jakis porgram treningowy
![]() Albo jak pisac czyli cos od podstaw czy raczej z ksiazek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Jedynym programem, w ktorym mozna tworzyc strony nie znajac html'a godnym polecenia jest Dreamweaver.
A co do gryzienia, to ja mam zainstalowanego worda, excela, accesa XP a Outlooka 2003 i sie nie gryza, wiec FrontPage tez nie powinien sie gryzc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
nic nie bedzie sie gryzlo, ale tak jak Bartez mowi : wpisz w google kurs html najlepiej Pawla Wimmera - bdb kurs...i sie naucz podstaw i potem trenuj na swoim kompie, niekoniecznie na serwerze. Z ksiazek tez mozna np. Helion
Jezeli musisz to tylko Dreamweaver. Jak sie nauczysz htmla to wystarczy ci zaawansowany program...Notatnik ![]()
![]() |
#12 | |
Formatowiec...
![]() |
Cytat:
ja wiem... tylko ja nie mam zbytnio czasu na HTML... stron nie tworze więc nie jest mi to na razie potrzebne... może kiedyś się naucze...
![]() |
![]() |
#13 |
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Witam!
Jesli jest to faktycznie sporatdyczny przypadek tworzenia strony - np na informatyke, to uzyj tego nieszczesnego Frontpage'a... ... ale jesli ta strona ma sie znalezc w Internecie to nawet nie interesuj sie Frontpage'em! Te program robi totalna kaszanke w kodzie... HTML jest banalny w jego nauce i stworzeniu wlasnej strony pomoze Ci to: http://www.kurshtml.boo.pl/ - kliknij z lewej HTML a potem Dla "zielonych" Edytory... no ja uzywam AceHTML i Pajaczka, ale bardzo fajny jest tez WebSite Pro (darmowy po zapisaniu sie na stronie)... Dreamweaver - owszem fajny, ale po co "wyciagac armate do jednej muchy"?
![]() |
#15 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Co do gryzienia się, to jak już wcześniej pisano, nie powinno być problemu. Ja często doinstalowywałem Front Page'a w zupełnie innej wersji niż miałem Office'a i nie było problemu. Nie są to może super kompatybilne programy, ale generalnie różne ich wersje się ze sobą nie gryzą.
![]() |
![]() |
|
|