![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
Filmy-Co teraz ogladac.
Co teraz jest ciekawego w kinach/lub ogolnie co jest dobrego co mozna obejrzec.
Interesuje mnie sensacja/thriller/komedia/glupia komedia(w stylu not another teen movie, oprocz Glupi i Glupszy 2) Ogolnie tytuly.Obejrzalbym sobie cos w sobote, slyszalem ze bdb jest "Siostry Magdalenki"- juz to mam na hdd.Co jeszcze polecacie?
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Scary movie 3
Kill Bill ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
Cytat:
na osloskopie sa ale w katalogu kinowki! ![]() A sa DVDRip`y? Scary Movie to wiadomo - kolejny *****izm-obejrzalbym a na Killbilla to bym poszedl do kina moze bo slyszalem ze ladny rzeznik tam jest
![]() |
![]() |
#4 |
Guru
Data rejestracji: 04.01.2003
![]() |
Z mojego 'zbioru' filmow najbardziej podobaja mi sie:
Phone booth Meet the parents Disturbing behavior 13 ghosts Stigmata The Crow American History X A z filmow ktore obecnie leca w kinach - 'Zrobmy sobie wnuka' - ja na tym nie bylem, ale mojej siostrze sie podobal.
![]() |
#5 |
wafel
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
ja po wakacyjnym zastoju zachwycony jestem Piratami z Karaibow. spoko tez jest wloska robota. T3 mnie natomist zawiodl, podobnie american wedding.
bruce almighty, bad boys 2 takie sobie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
NIEEE... tylko nie Kill Bill taka chala na maksa, ze szok...
Polecam: Cypher Desperado 2 Equilibrium Head of State Out for a kill Piraci z Karaibów Santa Clause 2 - Sniety Mikolaj 2 xXx Za Szybcy, Za Wsciekli Freddy vs Jason Underworld The Savage The Italian Job American Pie: Wesele Bad Boys 2 Łowca Dreamcatcher Terminator 3 Identity 8 mile Tomb Raider 1 i 2 Behind Enemy Lines Blade 1 i 2 Smoking The Medalion Half Past Dead Cube 1 i 2 Daddy Day Care Daredevil Spiderman Final Destination 1 i 2 Harry Potter 1 i 2 The Hulk Jeppers Creppers - Smakosz Matrix 3 To wszystkie z tych dobry, ktore ostatnio ogladalem i pamietam... ![]() Filmy ktore odradzam: Charlie Angels 2 Obcokrajowiec Kill Bill Hero Bruce almighty The Core Beyond Re-Animator Dumb and Dumberer From Dusk Till Dawn 3 Jason X Jeppers Creppers 2 - Smakosz 2 Johnny English Men in Black 2 Liga niezwyklych dzentelmenow X-men 2 Wiecej nie pamietam ![]() pozdro ![]() Ostatnio zmieniany przez Smartek : 25.11.2003 o godz. 08:47 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() Te dwa filmy co podalem to takie z nowosci, ktorymi raczej warto sie zainteresowac. I tak jak powiedziales Scary movie 3 - wiadomo - brecha z glupoty ![]() A Kill Bill to rzeczywiscie prawdziwy rzeznik, az sie tego nie spodziewalem po tym filmie ![]() A jezeli chodzi o ogolnie niezle filmy (nie koniecznie nowosci prosto z kina), to mi sie podobaly: Phone Booth - swietny film, Polecam! Requiem for a dream Too fast too furious Biker boyz Ocean's 11 Cypher Piraci z Karaibów Bad boys 2 28 days later jeszcze ew. Dreamcatcher Gusta bywaja rozne, Smartek ![]() Ostatnio zmieniany przez czero : 24.11.2003 o godz. 17:16 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kasprzak - mam "troche" roznego badziewia - jakby co to na gg mozemy sie zgadac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
polecam underworld
jak ktoś lubi świat mroku to mu sie spodoba
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez cana : 24.11.2003 o godz. 22:10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
Data rejestracji: 27.08.2003
![]() ![]() |
How Hig
Ali G In Da House Friday Next Friday Friday After Next Training Day |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guru
Data rejestracji: 29.06.2002
![]() |
ostatnio po zakupieniu GeForce z TV OUTem z miłą chęcią na telewizorku 28 cali obejrzałbym sobie jeszcze raz HOW HIGH, bo ten film zawsze mnie rozwala. Ponadto odnośnie komedii to OLD SCHOOL, ROAD TRIP, RAT RACE...
Ponadto kilka tygodni temu dorwałem Lige Niezwykłych Dżentelmenów, X-Men 2. Ponadto polecam Phone Booth, Requiem For A Dream... W sumie wszystko zależy od gustu... Teraz tylko poluje na Underworld, bo widziałem trailer oraz oczywiście na Matrix Revolutions. Cieekawe czy w Matrixie zaszły jakieś rewolucyjne zmiany ![]()
![]() |
#12 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 15.11.2003
![]() |
Osobiście polecam Matrixa Rewolucję. Tylko koniecznie w kinie!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
thorgal to ciota
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
jak najbardziej KillBill, generalnie dla wielbicieli tarantino (do których sie zaliczam) i kina amerykańskiego klasy B - które ogladam odkąd dziadek przywiózł satelitę jeszcze zza zelaznej kurtyny ;P bo film to specyficzny i nie każdy przełknie ta pigułę jako że z reservoir dogs ma niewiele wspólnego (oprócz krwi)
pozdro, Marcin PS> michael knight nie ma sobie równych |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Caliente
Data rejestracji: 30.09.2002
![]() ![]() ![]() |
od dzisiaj na dvd X Man 2
![]() |
#15 |
Samiec - twój wróg!
Data rejestracji: 21.06.2003
![]() |
a ja polecam:
Magnolia Memento Edi The Game Dogville Ostatnie kuszenie Chrystusa Amelia The Life Of David Gale |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|