![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
I have got my own WORLD..
Data rejestracji: 03.11.2002
![]() |
jakie koszta... net + tel + TV ??
witam...
rozwazam kilka opcji internetu kablowki i telefonu... jak wszyscy wiemy wszystko sie ostatnio pozmienialo... mam do wyboru UPC NETIA TPSA lub zostac jak jest teraz (troche juz mi sie przejadlo...) albo jakis mix tego wszystkiego... o co ogolnie mi chodzi w tym temacie to (mam nadzieje ze nie nadwyreze niczyjej prywatnosci... z reszta kto bedzie chcial sie wypowiedziec to to zrobi...) chodzi o to ze chcialbym tak dla porownania zobaczyc jak placicie za takie 3 uslugi... jak mozecie to napiszcie co macie i za ile... w teorii na obecna chwile tak mi sie przynajmniej wydaje jest dla mnie UPC... gdzie moge placic 109 zl miesiecznie umowa na 15 miesiecy i tu mam net 1,5 mb kablowke 60 kanalow i tani abonament telefoniczny w ktorym nie mam nic ale sam abonament kosztuje 20 zl a w miesiacu matula dzwoni okolo godziny czyli + 6 zl... mysle ze bardzo pomoglo by mi jakis punkt odniesienia... zdaje sobie sprawe ze nie kazdy ma wszystkie 3 rzeczy ktos moze nie oglada TV albo wcale nie ma czy tam telefonu ale ogolnie takie porownanie by mi sie przydalo... ja na obecna chwile mam tel z tepsy za 53 zl prawie gdzie mam godzine w abonamencie kablowki nie mam od niedawna ale chce zalozyc dla matuli i za dzielone neo 640 place 20 zl... mam nadzieje ze pomozecie... dzieki z gory i pozdrawiam...
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|