![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Ramblings of a Madman
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
Dla użytkowników SDI ( HIS)
Szperając po sieci znalazłem takie urządzonko LINK . Mam pytanie czy moze ktoś z was używa takiego sprzętu, a jeśli tak jakie są wasze opinie na ten temat.
Pozdrawiam
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.09.2002
![]() |
tak, ja takiego uzywalem. opinia super. nie dosc iz jest to ruter to do tego dziala szybciej od sdi. mi dzialalo najpierw 27kb/s, pozniej 62kb/s przez jakies trzy/cztery miesiace. zwolnienie stopniowe do 170kpbs... pozniej po burzy awaria cx`a i po wymianie 27kb/s przez kolejne dwa. w sumie mialem poltora roku. znam oprocz tego sposo osob ktore to posiadaja i raczej nikt nie narzeka. jezeli masz jakies pytania to: arcima@poczta.onet.pl
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Ramblings of a Madman
![]() |
Cytat:
![]() Dzięki za pomoc, ale zmieniłem juz łącze na neo+ pozdro
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
![]() |
a wiesz... jakos lazilem bez celu po forum zobaczylem CX i odpowiedzialem, nawet nie patrzalem na date.
ja tez sie pozbylem juz CX przez miejsce zamieszkania, i tez chyba zaloze neo+ bo nie ma tam nic rozsadniejszego w tej cenie. jak mial bym dalej CX chcialem dokrecic je w tpsa po cichu (przez znajomych) maxymalnie. wtedy bylo by rozsadne lacze w rozsadnej cenie w TPsa :-) ale... dawne dzieje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@arcima, a gdzie mozna kupic to urzadzenie?
![]() pozdro ![]() ps - sorka, ze odswiezam, stare posty ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
![]() |
ojj... tego ci nie powiem. pewnie mozna bylo by z tpsa robnac (nie oddac) ale tam wyceniaja je na 2700pln wiec chyba raczej przydalo by sie inna droga - proponuje dowiedziec sie w tpsa walbrzyskim czy nie mogli by odsprzedac jednego.
ja zalatwilem sobie z tpsa zamiast his`a. z tego co pamietam tpsa kladla je w trzech miastach walbrzychu, szczecinie oraz jeszcze gdzies, ale juz nie pamietam dokladnie, a nie chce w blad wprowadzic. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gość
|
jak dla mnie sprzet bobma
all in one |
![]() |
![]() |
#8 |
Guru
Data rejestracji: 17.04.2002
![]() |
po co wam cx ?
to jest router, który ma duże możliwości jako urządzenie dostępowe ale i tak zarządzaja nim telepsy i np. o ftp mozna zapomnieć, bynajmniej za darmo poza tym teraz cx chodzi prawie jak sdi czyli 128Kbps... kiedyś to był wypas bo było 320 ! mam to wpracy i nic nadzwyczajnego...
![]() |
#9 |
Nowy na forum
![]() |
poczytaj u gory dowiesz sie jakie sa transfery - miesiac temu zerwalem umowe z tpsa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Nowy na forum
![]() |
a jak sdi nigdy mi nie chodzil, i do tego nie z tak dlugimi pingami jak na sdi, nie znalem osoby z sdi co by miala tak krotkie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guru
Data rejestracji: 17.04.2002
![]() |
mam cxa w pracy i jest h...y teraz...
kieydś pomykał przyzwoicie na samym początku był w ofercie tylko dla firm... teraz już prawie za darmo wymieniają z SDI, a dlaczego ? bo nie jest dużo lepszy od niego... o tyle dobrze że jest routerem ![]()
![]() |
#12 |
Nowy na forum
![]() |
ja go mialem zalozonego jak byl tylko dla tych co maja znajomosci. niezla to firma jak jej starcza takie lacze odbieraja 10 mail`i dziennie ;] (joke) moze miales ph. ja narzekalem w tpsa za kazdym razem jak cos mi nie pasowalo. skrocenie pinga, polepszenie predkosci transmisji... w dziale teletransmisji w tpsa sie usmiechali jak mnie widzieli :-) naprawde znam to urzadzenie dosc dobrze i do his`a nie dorownuje nic, a nic.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Nowy na forum
![]() |
hehe... ale zbakany to ja posty pisze niezle... przepraszam za srednio strawna postac przedstawianych przeze mnie mysli, ale jakos tak wyszlo, ze zawsze siedzialem w stanie wskazujacym przy klawiaturze ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Ramblings of a Madman
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |