![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dysk od notebooka
Jak wpiac dysk od notebooka do normalnego kompa?
-sam chodzi jako master, nie ma zworek a zasilanie ma doprowadzane do pinow, osobna wtyczka, ma isc jako master. -drugi dysk normalny Samsung, ma isc jako slave. Maja dzialac oba jednoczenie, na jednej tasmie. Przejsciowke mam. Czy napiecie podawane na piny nie przechodzi tasma na drugi dysk? Czy ustawic cable select? Aha i drobiazg, na obu sa systemy, 98 i Me i nie mozna utracic danych!
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
d[-.-]b
Data rejestracji: 12.08.2003
![]() |
w przejsciowce ma sie lacze na piny i na zasilanie oddzielnie.
w dysku od notebooka sa tez zworki ale najczesciej niema opisanych wiec trzeba prubowac roznych ich pozycji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie ma zworek!!!
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
latwiej zrobic obraz ghosta po sieci i wgrac na inny dysk niz cudowac z podlaczaniem w sposob do ktorego taki dysk nigdy nie byl przeznaczony - ale jak ktos lubi...
![]() |
![]() |
|
|