![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 19.10.2002
![]() |
![]()
Zastanawiam się nad zakupem karty graficznej w okolicach 400 zł. Czytałem trochę na różnych forach i serwisach, ale nadal mam dylemat. Początkowo zastanawiałem się pomiędzy:
GeForce3 Ti200 Gainward Power Pack!!! Ti/450 TV GS Radeon 9100 Hercules 3D Prophet 64 MB DVI + tv-out bulk W tym sklepie GF3 ma lepsze opinie w komentarzach ;-) Ale po przeczytaniu artykułu na www.benchmark.pl Cytat:
Którą z tych kart wybrać? Czasami lubie popróbować gry w nowe gierki, jednak gustuję głównie w starszych i mniej wymagających: Commandos Rulez ;-). Czasami też przydało by się niezłe wyjście TV. Obecnie pracuję na PIII 800, 448 SDRAM PC133 i leciwej już ATI Expert 2000 Pro. Pytanie czy nowsza karta daje lepszy obraz na TV, bo przy podłączeniu do TV miałem rozdzielczość zaledwie 800x600 i jakby słabe odświerzanie jak próbowałem oglądać filmy DivX, a na pulpicie na TV (28 cal) nie za bardzo dało się coś odczytać. Jaką rozdzielczość one obsłużą? Czy są gdzieś porównania obu kart, także w wersjach 128MB? Mam zamiar kupować przez net, gdzie naj-lepiej/taniej zamówić? |
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 04.02.2003
![]() |
Witaj, poczytaj sobie na forum www.forum.tweak.pl. jest tego mnustwo!!
Ja mam radki i powiem tak --radek super wyjście tv, ładne kolory i duża wydajność GF 3 Ti duża wydajność i bezproblemowe granie PS Jak się ma radka to trzeba czasem poszukać łat. Ale ja nigdy nie zamienił bym swojego 9100 na jakiegoś GF 3. Kupuj radka !!!!!!! i instaluj stery w wersji 3.2 a na pewno się nie rozczarujesz |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
Laser ma GF3Ti Gainwarda i bardzo sobie chwali. Ja bym wzial GF bo jestem stary zwolennik NVIDII, ale ostatnio coraz bardziej korci mnie do ATI
UPDATE: a nie lepiej dolozyc tyci 100zl i miec juz 128mb?? Tak tylko pomysl nasuwam!
Pozdrawiam! ![]() Ostatnio zmieniany przez Kasprzak : 27.07.2003 o godz. 15:37 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 13.07.2003
![]() |
Cytat:
Podsumowując NIEOPŁACA się. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 18.08.2002
![]() |
Mam GF3Ti i jestemm z niego nadzwyczaj zadowolony. Karta Sparkle i taktuje sie wysmienicie. Wzorst wydajnosci w 3D Marku duzy. Poza tym zadnych problemow, a do radkow trzeba czasami cos doinstalowac zeby gry dobrze chodzily (czasami sa problemy z radkami).
Polecam GF choc grybym mial kupowac karte i mialbym kase to wzialbym radeonka 9500Pro albo 9700Pro.. na 9800Pro nie wyluskal bym napewno..chybaze za rok:-))
![]() |
|
|