![]() |
Cytat:
|
ale przez @rycha to w pionie, a przez Ciebie w poziomie ;)
|
Cytat:
|
***379;eby zachowa***263; poziom trzeba trzyma***263; pion!!
|
Cytat:
|
To by***322;o og***243;lne stwierdzenie. Nie kierowa***322;em tego imiennie do nikogo!!
Ura***380;onych przepraszam :) |
A jak to si***281; myje?
W***322;osy si***281; rozpuszcza do mycia a potem znowu zawi***261;zuje ? :| Bo chyba w takiej formie to nie bardzo da si***281; dobrze umy***263; ... |
Cytat:
|
W Bydgoszczy za taka fryzurę leją po pysku w biały dzień.:taktak:
"Pimp My Fryzura":D. Uczesz sie proszę jak biały reprezentant rasy panów.|| |
Ja chciałem mieć warkoczyki to mam... nie wzorowałem się tym na nikim... a że wygląda to podobnie do xzibita to cóż... podobieństwa zawsze do czegoś/kogoś będą... W zasadzie tylko praca mnie w tym wszystkim ograniczała, bo nie wiedziałem jak zareaguje mój pracodawca. Jednak jest w porządku i nikt mi nie ma prawa zabronić tego co sobie będę robił na głowie :). Zawsze będzie tak, że jednym się to spodoba a innym nie...
Co do mycia to jak najbardziej mozna myć warkoczyki tylko nie trzeć ich za bardzo, bo wtedy wychodzą włosy z warkoczyków i wygląda to nieestetycznie. Ogólnie dzisiaj mija tydzień odkąd mam je na głowie i jeszcze to wygląda w miarę :-). Jednak jest to fryz na okolo 2 tygodnie... |
A taki porządny chłop był z Ciebie.
|
:haha: :spoko:
|
a***322;aa:D
|
rychu proszę nie przerażaj mnie... nie mów, że moje zdjecie trzymasz u siebie na kompie :D nie wiem co mam o tym myslec ;P <joke> ;)
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:52. |