![]() |
2 Dni mnie nie ma a juz jakies podejrzenia o wlam do banku ||
|
Cytat:
|
jednego tylko nie rozmiem jako Technik Informatyk powinienes wiedziec ze w dzisiejszych czasach inaczej tam sie wchodzi:rotfl:
A ty jeszcze sobie zdjecia po .... robisz:D |
No podziele sie nie bede taki ;) Zdj***281;cie to tak na pamiatke ;p
|
:zolta:
znowu zaczynacie... |
Hmmmm... nawet nie wiedziałem, że jest taka fajna ikonka :D :fiu:
|
|
Cytat:
|
Cytat:
;-) |
te ochraniacze na kolana to takie budowlane do k***322;adzenia wylewki na kl***281;czkach ? wy do siebie strzelacie, czy to tylko rodzaj podchod***243;w ?
|
Cytat:
|
Cytat:
Tak, strzelamy do siebie rzecz jasna - zauwaz e w rece trzymam ochrone oczu bez ktorej nikt nie ma wstepu na teren na ktorym padaja strzaly ;-). Amunicja kompozytowa typu BB, kaliber 6.00 mm. |
:hmm: My***347;la***322;em, ***380;e przy tego typu zabawach powinna by***263; chroniona ca***322;a twarz, a tu s***261; tylko oczy. Poza tym te okularki wygl***261;daj***261; strasznie delikatnie... Robili***347;cie mo***380;e pr***243;by wytrzyma***322;o***347;ciowe strzelaj***261;c bezpo***347;rednio w nie (oczywi***347;cie nie na twarzy)?
PS Cz***322;owiek uczy si***281; ca***322;e ***380;ycie - ja my***347;la***322;em, ***380;e zielone, a tu WOODLAND + OLIVE ;) |
Reetou - spokojna glowa, idiotow wsrod nas nie ma (albo jest ich naprawde niewielu). Ochrona calej twarzy to kwestia gustu - jesli ktos chce, stosuje... Mnie przeszkadza, a siniak na twarzy to znowu nic takiego strasznego... Okularki wygladaja delikatnie - sa ultralekkie. Sa to produkty niemeickiej firmy UVEX stosowane przez narciarzy czy windsurferow. Kazda nowa para jest zawse srpawdzana przy pomocy strzalu z najsilniejszej dostepnej repliki (swoja droga - karabin snajperski Tanaka M700 jaki jest u nas w miescie to chyba najsilniejsza replika ASG w Polsce). Okularki sprawdzaja sie swietnie, wielokrotnie zaliczyly strzal i poki co mam oczy. Wiekszosc srodowiska uzywa UVEX'ow, niektorzy korzystaja z gogli balistycznych firmy Bolle (uzywane przez armie USA - maja zatrzymac stalowy zamek broni, w razie gdyby w chwili strzalu wypadl z prowadnicy i skierowal sie w Twoje oczy).
Co do kolorow - tu obowiazuej troche inna nomenklatura. Njwiecej odmian jest rzecz jasna zielonego - sa osobne odmiany zieleni ze wzgledu na typ roslinnosci w jakiej dzialasz jak i na pore roku ;-). Najpopularniejsze to Olive Green i Olive Drab ;-). |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:34. |