Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 25.02.2004, 09:01   #1
Nol
TDI
Zlotowicz

Data rejestracji: 23.09.2001
Nol zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Question WinOnCD 3.8 pod XP?

Witam!

Czy udało się komuś z Was może uruchomienie ww. programu pod Winem XP? Tak, wiem, że są poprawki itp., które ponoć to mają umożliwić, ale u mnie nie działają.

Dlaczego zależy mi na tym programie, skoro jest stary? Bo mam na niego licencję i właśnie mi się to przypomniało.

Za wszelką pomoc z góry dziękuję.

P.S.
Szukałem supportu na roxio.com itp., ale tam żadna strona nie działa. Ładny mi support.

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 25.02.2004, 09:55   #2
bgn
`

Data rejestracji: 10.08.2001
bgn niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
3.8 powinno dzialac pod Xp - bo po to byl robiony.
Jego zywot byl b.krotki - bo program zawieral sporo bledow i w jego miejsce
weszla 5.0. Mam jakiegos patcha chyba do 3.8 , ale nie jestem pewien ( 801kb), napisz do mnie to ci wysle, ale
nie obiecuj sobie zbyt wiele, bo 3.8 mialem chyba 3 miesiace.
Serivice Paks z roxio
http://www.roxio.de/german/support/l...vicepacks.html
sciagac mozna
bgn jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 25.02.2004, 10:20   #3
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
bgn - winoncd nie byl pisany pod xp, tylko pod 98, zreszta ten program jest starszy niz winme juz w winme nie chcialdzialac wirtual
patche kompatybilnosci wymagaja na pewno serwis packow, ale nie testowalem ich, nie wiem czy i jak dzialaja
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 25.02.2004, 10:46   #4
bgn
`

Data rejestracji: 10.08.2001
bgn niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez nimal
bgn - winoncd nie byl pisany pod xp, tylko pod 98, zreszta ten program jest starszy niz winme juz w winme nie chcialdzialac wirtual
patche kompatybilnosci wymagaja na pewno serwis packow, ale nie testowalem ich, nie wiem czy i jak dzialaja
roxio ( a wlasciwie cequadrat) ratowalo sie jak moglo - i dlatego - jesli dobrze pamiętam machnelo niedorobione 3.8 z patchem do XP ( ale moge sie mylic) z cala masa bledow. Wspolczuje Nolowi - bo meczylem sie z tym 3.8 pare miesiecy.
Ale to historia i skleroza - glowy sobie nie dam uciac- ty bardziej, ze wywalilem wszystko co na temat 3.8 mialem napisane i instale rowniez.
A napewno zle sie wyrazilem - pod XP od poczatku do konca pisany byl dopiero wion6

Ostatnio zmieniany przez bgn : 25.02.2004 o godz. 10:49
bgn jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 25.02.2004, 11:22   #5
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
3.8 uzywalem juz gdzies na poczatku roku 2000, gdzies tak jak wszedl winme
potem jak pojawil sie winxp to byl juz serwis pack do win3.8 i pojawil sie patch kompatybilnosci
faktycznie dopiero winoncd6 bylo pisane pod winxp, ale tez wirtual (oni zawsze mieli z tym problemy) nie ma certyfikatu zgodnosci (o winon5 sie nie wypowiadam - ominolem ta wersje)
zreszta niewazne, fakt ze Nolowi ciezko bedzie zmusic ta bestie do wspolpracy...
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 25.02.2004, 17:00   #6
Nol
TDI
Zlotowicz

Data rejestracji: 23.09.2001
Nol zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Dzięki za odpowiedzi. Bgn, najprawdopodobniej będę kolejną osobą walczącą z 3.8 pod XP. Jak tylko czas znajdę poza uczelnią... a z tym to może być już gorzej. W razie czego się z Tobą skontaktuję. Jeszcze raz dziękuję za pomoc.

Pozdrawiam
Stary 26.02.2004, 21:09   #7
KarolluZ
Guru

Data rejestracji: 29.06.2002
KarolluZ zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
a obczajacie taki motyw w którymś WinOnie !? Bodajże w ersji 5 był taki motyw, że jak nagrywało się płytkę to w tym samym okienku gdzie był postęp nagrywania na dole były dwa przyciski: ANULUJ oraz.... PLAY A GAME. Totalnie mnie to zaskoczyło, ale nacisnałem to i uruchomiła mi się prosta, prymitywna gierka lobiczna. Gdzieś miałem screena ale teraz nie potrafię go zlokalizować. Czy może wiecie jak wyciągnąć stamtąd tą gierkę !?

Twoje uprawnienia: