![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
TDI
Zlotowicz
Data rejestracji: 23.09.2001
![]() |
![]()
Witam!
Czy udało się komuś z Was może uruchomienie ww. programu pod Winem XP? Tak, wiem, że są poprawki itp., które ponoć to mają umożliwić, ale u mnie nie działają. Dlaczego zależy mi na tym programie, skoro jest stary? Bo mam na niego licencję i właśnie mi się to przypomniało. ![]() Za wszelką pomoc z góry dziękuję. P.S. Szukałem supportu na roxio.com itp., ale tam żadna strona nie działa. Ładny mi support.
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
3.8 powinno dzialac pod Xp - bo po to byl robiony.
Jego zywot byl b.krotki - bo program zawieral sporo bledow i w jego miejsce weszla 5.0. Mam jakiegos patcha chyba do 3.8 , ale nie jestem pewien ( 801kb), napisz do mnie to ci wysle, ale nie obiecuj sobie zbyt wiele, bo 3.8 mialem chyba 3 miesiace. Serivice Paks z roxio http://www.roxio.de/german/support/l...vicepacks.html sciagac mozna |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bgn - winoncd nie byl pisany pod xp, tylko pod 98, zreszta ten program jest starszy niz winme
![]() ![]() patche kompatybilnosci wymagaja na pewno serwis packow, ale nie testowalem ich, nie wiem czy i jak dzialaja |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
Cytat:
roxio ( a wlasciwie cequadrat) ratowalo sie jak moglo - i dlatego - jesli dobrze pamiętam ![]() Ale to historia i skleroza - glowy sobie nie dam uciac- ty bardziej, ze wywalilem wszystko co na temat 3.8 mialem napisane i instale rowniez. A napewno zle sie wyrazilem - pod XP od poczatku do konca pisany byl dopiero wion6 Ostatnio zmieniany przez bgn : 25.02.2004 o godz. 10:49 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
3.8 uzywalem juz gdzies na poczatku roku 2000, gdzies tak jak wszedl winme
![]() potem jak pojawil sie winxp to byl juz serwis pack do win3.8 i pojawil sie patch kompatybilnosci faktycznie dopiero winoncd6 bylo pisane pod winxp, ale tez wirtual (oni zawsze mieli z tym problemy) nie ma certyfikatu zgodnosci ![]() zreszta niewazne, fakt ze Nolowi ciezko bedzie zmusic ta bestie do wspolpracy... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
TDI
Zlotowicz
Data rejestracji: 23.09.2001
![]() |
Dzięki za odpowiedzi. Bgn, najprawdopodobniej będę kolejną osobą walczącą z 3.8 pod XP. Jak tylko czas znajdę poza uczelnią... a z tym to może być już gorzej. W razie czego się z Tobą skontaktuję. Jeszcze raz dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam
![]() |
#7 |
Guru
Data rejestracji: 29.06.2002
![]() |
a obczajacie taki motyw w którymś WinOnie !? Bodajże w ersji 5 był taki motyw, że jak nagrywało się płytkę to w tym samym okienku gdzie był postęp nagrywania na dole były dwa przyciski: ANULUJ oraz.... PLAY A GAME. Totalnie mnie to zaskoczyło, ale nacisnałem to i uruchomiła mi się prosta, prymitywna gierka lobiczna. Gdzieś miałem screena ale teraz nie potrafię go zlokalizować. Czy może wiecie jak wyciągnąć stamtąd tą gierkę !?
![]() |
|
|